Robloxa girdiğimde 1 2 dakika sonra bilgisayar mavi ekran veriyor. Kendini yeniden başlatıyor tüm driverlerim kurulu ve aynı sorunu hiçbir oyunda daha önce yaşamdım. Bilgisayarımın RAM'ini upgrade ledeğim için format atmıştım 2 ay önce formattan önce Roblox gayet normal bir şekilde çalışıyordu.
Böyle bir hata alıyorum ayrıca Dell insipiron 3520 bilgisayrım Windows 10 desteklemiyor sistem gereksinimleri uyuyor fakat Windows 10 ISO ile format atmaya çalıştığımda Windows yükleme ekranında hata veriyor Dell'in sitesine girdiğimde bilgisayrın altında maksimum Windows 8.1 desteklediği yazıyor bende kullanabileceğimin en iyisi olan Windows 8.1 Pro kullanıyorum. Bunun bir çözümü bulunur mu yoksa yeni PC almam mı gerekiyor bu devirde istediğim PC 20000 TL olduğu için zor bir çözüm lazım.
Bataryanız en az yüzde 10 dolu olmalı. Yüzde 50 doldurup güncelleme yapın. Windows 10 destekler yükseltme veya acemi formatı ile geçiyorsan o uyarıyı alırsın. Temiz format ile geçmen lazım.
Bataryanız en az yüzde 10 dolu olmalı. Yüzde 50 doldurup güncelleme yapın. Windows 10 destekler yükseltme veya acemi formatı ile geçiyorsan o uyarıyı alırsın. Temiz format ile geçmen lazım.