i3 2328m Roblox oynarken mavi ekran

İşletim sistemi
Windows 8.1

xFursty

Centipat
Daha fazla  
RAM
10gb
SSD veya HDD modeli
Toshiba 320 gb
Ekran kartı
intel hd grapichs 3000
Anakart
Dell İnc A03
İşlemci
intel i3 2328m
Robloxa girdiğimde 1 2 dakika sonra bilgisayar mavi ekran veriyor. Kendini yeniden başlatıyor tüm driverlerim kurulu ve aynı sorunu hiçbir oyunda daha önce yaşamdım. Bilgisayarımın RAM'ini upgrade ledeğim için format atmıştım 2 ay önce formattan önce Roblox gayet normal bir şekilde çalışıyordu.

mediafire linkinde dump dosyası var

BIOS güncelleyin.

Windows eski Windows 10'a geçin.

GPU sürücünüzü güncelleyin.

Böyle bir hata alıyorum ayrıca Dell insipiron 3520 bilgisayrım Windows 10 desteklemiyor sistem gereksinimleri uyuyor fakat Windows 10 ISO ile format atmaya çalıştığımda Windows yükleme ekranında hata veriyor Dell'in sitesine girdiğimde bilgisayrın altında maksimum Windows 8.1 desteklediği yazıyor bende kullanabileceğimin en iyisi olan Windows 8.1 Pro kullanıyorum. Bunun bir çözümü bulunur mu yoksa yeni PC almam mı gerekiyor bu devirde istediğim PC 20000 TL olduğu için zor bir çözüm lazım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    5,1 KB · Görüntüleme: 49
Bataryanız en az yüzde 10 dolu olmalı. Yüzde 50 doldurup güncelleme yapın. Windows 10 destekler yükseltme veya acemi formatı ile geçiyorsan o uyarıyı alırsın. Temiz format ile geçmen lazım.

Batarya bozuk olduğu için bilgisayrı şarjdan çıkardığımda kapanıyor onu nasıl yapacağız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı