Sürücüyü silip yeniden yükledikten sonra düzelmezse bu programı indir ve arkada açık kalsın, biraz oyun oynadıktan sonra programın ekran görüntüsünü at.
![]()
ThrottleStop 9.7.3 Download
ThrottleStop is a small application designed to monitor for and correct the three main types of CPU throttling that are being used on many laptowww.techpowerup.com
DDU inene kurim derken yeniden başlat dedi başlattım bir de Windows'u güncelledi daha yeni DDU açtım.
Sürücüyü silip yeniden yükledikten sonra düzelmezse bu programı indir ve arkada açık kalsın, biraz oyun oynadıktan sonra programın ekran görüntüsünü at.
![]()
ThrottleStop 9.7.3 Download
ThrottleStop is a small application designed to monitor for and correct the three main types of CPU throttling that are being used on many laptowww.techpowerup.com
Tamam siz 610M'in sürücüsünü silip buradan yine kurulum yapın.
Tamam siz 610M'in sürücüsünü silip buradan yine kurulum yapın.
Tamam şimdi NVIDIA Denetim Masası'na girip 3D ayarlarından yüksek performanslıyı seçip kaydedin ve oyuna girin bakalım.
Garip, bir bilgisayarı yeniden başlatın öyle bakın.
Garip, bir bilgisayarı yeniden başlatın öyle bakın.
Hocam benim tahminim sorunlu sürücünün yüklenmesiydi. Şimdi de silip en son sürüm sürücüyü yüklemiş olup sorunu çözmüş olduk.
Vulkan dediğimiz bir API'dir hocam, DirectX gibi. Yani onunla alakalı olacağını sanmam.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.