i3 2350M GT520M sistemde Valorant kasıyor

astonishedflyer

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Üniversite için kullandığım i3 2350M, 6 GB RAM ve GT520Mli bir Casper laptop var elimde. Gitmeden tüm temizliğini termal macun yenilemesini vs yaptım ayrıca 120GB SSD de mevcut. Oynarım diye Valorant da yükledim aslında FPS 30'ün üzerinde 40-50 arası değişiyor ama nedense oyun 15 FPS miş gibi kasıyor bu sorunu nasıl çözebilirim? Minimum sistem gereksinimlerinde HD3000 ve 1.nesil i3 işlemciye yer verilmiş bu kadar kasması pek normal değil gibi.
İşlemci sıcaklığı sabit 75-80 arası, ekran kartı 60-65 derece arası. NVIDIA ayarları performansa ayarlı, güç seçenekleri de yüksek performansta ve şarja takılı oynuyorum.

Neredeyse benzer bir sistem bende de var fakat oyun içi çözünürlüğü %70'lere falan düşürsem bile hiçbir şekilde akıcı bir oyun yakayalayamadım. SSD ve 8 GB RAM olmasına rağmen droptan oyun oynanmıyordu.
i5 2450M, GT525m kullanıyordum.

Kasıyomuş gibi oluyorsa İntel HD graphics den ekran HZ sinin 60 da olduguna emın olun.Ona rağmen sorun devam edıyorsa başka monıtore takıp test edın.

Merhabalar. Üniversite için kullandığım i3 2350M, 6 GB RAM ve GT520MLI bir Casper laptop var elimde. Gitmeden tüm temizliğini termal macun yenilemesini vs yaptım ayrıca 120GB SSD de mevcut. Oynarım diye Valorant da yükledim aslında FPS 30'ün üzerinde 40-50 arası değişiyor ama nedense oyun 15 FPS miş gibi kasıyor bu sorunu nasıl çözebilirim? Minimum sistem gereksinimlerinde HD3000 ve 1.nesil i3 işlemciye yer verilmiş bu kadar kasması pek normal değil gibi.
İşlemci sıcaklığı sabit 75-80 arası, ekran kartı 60-65 derece arası. NVIDIA ayarları performansa ayarlı, güç seçenekleri de yüksek performansta ve şarja takılı oynuyorum.

Görüntü seçeneklerinden Hz kontrol et.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı