Yeni nesil bir işlemci alacaksan gerekir ki bu saatten sonra eski nesile yatırım yapmayın. RX 570 ile i3-6100 (6. nesil) kullanıyordum onla da darboğaz oluyordu. Ben i5-9400F'e geçtim şimdi çok rahatım.Peki işlemci alırsam anakart değişimi yapmam gerekir mi?
Yeni nesil bir işlemci alacaksan gerekir ki bu saatten sonra eski nesile yatırım yapmayın. RX 570 ile i3-6100 (6. nesil) kullanıyordum onla da darboğaz oluyordu. Ben i5-9400F'e geçtim şimdi çok rahatım.
RX 570 düşük seviye bir kart değil. İşlemciyi sırf ekran kartını beslesin diye yükseltmiyorsunuz, kendi işini yapması için de iyi bir işlemci olmalı. Orta seviye bir işlemciye geçerse geleceğe yatırım yapmış olur. Ayrıca i7-2600'ü temiz ve ucuz olarak bulmak çok çok zor.Anakart değişimi yapmadan i7 2600 gibi bir modelle en ağır oyunda bile rahatlıkla RX 570'i kullanabilir. 9400F gibi bir işlemciye gerek yok öyle bir kart için.
Haklısınız, o da bir seçenek tabii.RX 570 düşük seviye bir kart değil. İşlemciyi sırf ekran kartını beslesin diye yükseltmiyorsunuz, kendi işini yapması için de iyi bir işlemci olmalı. Orta seviye bir işlemciye geçerse geleceğe yatırım yapmış olur. Ayrıca i7-2600'ü temiz ve ucuz olarak bulmak çok çok zor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.