i3 3. nesil laptopta yavaşlama ve donma

391969

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar selam, bugünlerde (son bir hafta) laptopum çok fazla sorun çıkarıyor. Sorunlarım şöyle:
-Çok yavaşladı, oyun performansı düştü. Örneğin CS: Source en az 50 FPS veriyordu. Artık 20 FPS vermiyor.
-Sesler, özellikle film izlerken arada donuyor ve geç geliyor.
-İnternet bağlantısı ikide bir kesiliyor.
-Kapatırken bile bazen donuyor.

Kaspersky'la kaç kere tam tarama yaptım, yok. Zaten son günlerde de bir şey indirmedim. Sizce format vakti falan mı geldi? Düşüncelerinizi bekliyorum.

Sistemim: 2 GB RAM, 128 MB onboard, Windows 7 Ultimate (32 bit), i3 3. nesil İşlemci, 320 GB markasını bilmediğim HDD.

NOT: Arkadaşlar iki gün önce Kasperky mail gönderdi. HDD'niz sorunlu diye (%38'di eskiden, şimdi %20'lerdeydi) sizce HDD etkiliyor olabilir mi?
Yanlışlıkla bir Windows dosyası silinmiş olabilir mi? Önerilerinizi bekliyorum

NOT2: Bu devirde bu PC kullanılmaz biliyorum ama yazmayın, biliyorum. Sadece şu an ne yapabilirim onu söylerseniz sevinirim.

Hocam şu anda bilgisayarı açamıyorum. Açarsam size söylerim. Hangi uygulamayı indiriyoruz?

Sağlığı şöyle yanlış söylemişim:
HD Sentinel den sağlığa bakın. Bir de HD Tune Pro ile Quick Scan kapalı BAD SECTOR testi yapılacak. (En iyisi siz dediklerimi yapıp sonuçların ekran görüntüsünü atın.)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı