i3 3. nesil sisteme 2500 TL ekran kartı önerisi

ahmetzekiavt

Femtopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi ekran kartı arıyorum, işlemci i3 3. nesil. HDD ve 10 GB RAM. LoL'de falan 80 FPS alsın yeter bana, bütçem 2500 lira en fazla. Cevap yazacaklar için şimdiden teşekkürler.

Başlıkta belirttiğim gibi ekran kartı arıyorum, işlemci i3 3. nesil. HDD ve 10 GB RAM. LoL'de falan 80 FPS alsın yeter bana, bütçem 2500 lira en fazla. Cevap yazacaklar için şimdiden teşekkürler.
Eğer sıfır olacaksa GT 1030 ikinci el olur diyorsan 1650 super gibi kartlar işini görecektir. 1030 LoL de sorun çıkartmaz ama ağır oyunları çok zor oynarsın haberin olsun. Gtx 1650 super kullanıyorum 1080p de hiç bir oyunda gram sorun çıkarmadı alabilirsen kesinlikle öneririm. 4K televizyonuma da bağlayıp fortnite 4K çözünürlük orta ayarda 50 fps oynayabilirim ama fortnite için geçerli bu. Bunun dışında aşırı ağır oyunları bile 1080p çok rahat oynatıyor. İşlemcim AMD ryzen 5 2600X

GTX 1660 Super olabilir, darboğaz olur ama bu durumda da daha güçsüz bir kart almak mantıksız olur.

Pazarlık yapabilirseniz daha güzel olur. Bu sayede Param Güvende komisyon ücretiyle beraber 2500 TL civarına satın almış olursunuz ekran kartını.

Eğer sıfır olacaksa GT 1030 ikinci el olur diyorsan 1650 Super gibi kartlar işini görecektir. 1030 LoL de sorun çıkartmaz ama ağır oyunları çok zor oynarsın haberin olsun. GTX 1650 Super kullanıyorum 1080p de hiçbir oyunda gram sorun çıkarmadı alabilirsen kesinlikle öneririm. 4K televizyonuma da bağlayıp Fortnite 4K çözünürlük orta ayarda 50 FPS oynayabilirim ama Fortnite için geçerli bu. Bunun dışında aşırı ağır oyunları bile 1080p çok rahat oynatıyor. İşlemcim AMD Ryzen 5 2600X.

Bunları takmak için kaç watt gerekır?

Tamam anladım son bir şey soracağımda güç kaynağında sadace watta baksam yeterli degilmi başka özelliği yok diye biliyorum.
Başka volt değerleri falan filan var ama onlar pek önemli değil asıl bakman gereken dediğin gibi watt değeri. Ama öyle dandirik bir psu olmasın 400 watt alacaksan gamepower tercih edebilirsin daha düşük alacaksan dandik olmayan bir marka bakmalısın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı