tahaklkt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 2.131 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri TUF RTX 3060, i3 12100F, Corsair Vengeance 8x2 3200 mHZ RAM, Kingston NV1 500 GB SSD, Corsair H150i Sıvı Soğutma, Asus TUF GT 301 Kasa, Asus TUF 550W PSU Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #121 R6n dedi: OpenCore'da sorun olabilir mi? Clover ile denesin arkadaş bir de. Genişletmek için tıkla... Opencorede sorun yok aynı BIOS markası vs. ile boot ediyorum sorun yok sorun varsada çözülür clovere şu anlık gerek yok tıkanırsak geçeriz.
R6n dedi: OpenCore'da sorun olabilir mi? Clover ile denesin arkadaş bir de. Genişletmek için tıkla... Opencorede sorun yok aynı BIOS markası vs. ile boot ediyorum sorun yok sorun varsada çözülür clovere şu anlık gerek yok tıkanırsak geçeriz.
AykutTaha02 Decapat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 523 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #122 tahaklkt dedi: OpenCore'de sorun yok aynı BIOS markası vs. ile boot ediyorum sorun yok sorun varsa da çözülür Clover'e şu anlık gerek yok tıkanırsak geçeriz. Genişletmek için tıkla... Hocam aynen siyah ekran legecyde.
tahaklkt dedi: OpenCore'de sorun yok aynı BIOS markası vs. ile boot ediyorum sorun yok sorun varsa da çözülür Clover'e şu anlık gerek yok tıkanırsak geçeriz. Genişletmek için tıkla... Hocam aynen siyah ekran legecyde.
R6n Kilopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 656 Makaleler 1 Çözümler 10 11 Nisan 2022 #123 AykutTaha02 dedi: Hocam aynen siyah ekran legecyde. Genişletmek için tıkla... Hocam sisteminiz nedir? Ona göre başka bir sürüm bakayım sana.
AykutTaha02 dedi: Hocam aynen siyah ekran legecyde. Genişletmek için tıkla... Hocam sisteminiz nedir? Ona göre başka bir sürüm bakayım sana.
AykutTaha02 Decapat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 523 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #124 R6n dedi: Hocam sisteminiz nedir? Ona göre başka bir sürüm bakayım sana. Genişletmek için tıkla... Hocam 3. sayfada var sanırım.
R6n dedi: Hocam sisteminiz nedir? Ona göre başka bir sürüm bakayım sana. Genişletmek için tıkla... Hocam 3. sayfada var sanırım.
R6n Kilopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 656 Makaleler 1 Çözümler 10 11 Nisan 2022 #125 AykutTaha02 dedi: Hocam 3. sayfada var sanırım. Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerini bulamadım hocam.Ama benim sana önerim High Sierra şuan.
AykutTaha02 dedi: Hocam 3. sayfada var sanırım. Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerini bulamadım hocam.Ama benim sana önerim High Sierra şuan.
AykutTaha02 Decapat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 523 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #126 R6n dedi: Sistem özelliklerini bulamadım hocam. Ama benim sana önerim High Sierra şu an. Genişletmek için tıkla... Hocam isterseniz sistem özelliklerini verdiğim konuyu vereyim.
R6n dedi: Sistem özelliklerini bulamadım hocam. Ama benim sana önerim High Sierra şu an. Genişletmek için tıkla... Hocam isterseniz sistem özelliklerini verdiğim konuyu vereyim.
R6n Kilopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 656 Makaleler 1 Çözümler 10 11 Nisan 2022 #127 AykutTaha02 dedi: Hocam isterseniz sistem özelliklerini verdiğim konuyu vereyim. Genişletmek için tıkla... Olur hocam.
AykutTaha02 dedi: Hocam isterseniz sistem özelliklerini verdiğim konuyu vereyim. Genişletmek için tıkla... Olur hocam.
AykutTaha02 Decapat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 523 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #128 R6n dedi: Olur hocam. Genişletmek için tıkla... i3 3110M sisteme hangi macOS sürümü kurulur? Başlıktaki gibi hangi sürümü kurabilirim? CPU-Z ekran görüntüleri: www.technopat.net
R6n dedi: Olur hocam. Genişletmek için tıkla... i3 3110M sisteme hangi macOS sürümü kurulur? Başlıktaki gibi hangi sürümü kurabilirim? CPU-Z ekran görüntüleri: www.technopat.net
R6n Kilopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 656 Makaleler 1 Çözümler 10 11 Nisan 2022 #129 Yanlış bilgi AykutTaha02 dedi: i3 3110M sisteme hangi macOS sürümü kurulur? Başlıktaki gibi hangi sürümü kurabilirim? CPU-Z ekran görüntüleri: www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Ekran kartın en fazla Mojave'yi destekliyor. MacOS Mojave kurmanı tavsiye ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2022
AykutTaha02 dedi: i3 3110M sisteme hangi macOS sürümü kurulur? Başlıktaki gibi hangi sürümü kurabilirim? CPU-Z ekran görüntüleri: www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Ekran kartın en fazla Mojave'yi destekliyor. MacOS Mojave kurmanı tavsiye ederim.
AykutTaha02 Decapat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 523 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #130 R6n dedi: Ekran kartın en fazla Mojave'yi destekliyor. macOS Mojave kurmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam Catalina dediler bana o yüzden böyle yaptım. @tristessehivernale hocam nasıl oldunuz?
R6n dedi: Ekran kartın en fazla Mojave'yi destekliyor. macOS Mojave kurmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam Catalina dediler bana o yüzden böyle yaptım. @tristessehivernale hocam nasıl oldunuz?