i3 3110M sistemi satıp PS4 almak

Marc Marquezzz

Hectopat
i3 3110M, HD 4000, 8 GB RAM ve 120 GB SSD'li bir çöpe sahibim. 1050 TL teklif ettiler. Bu fiyata satsam, üstüne de biraz ekleyip PS alsam mantıklı olur mu? Seneye yazın yeni PC alacağım. 1 sene PC olmadan idare edebilirim herhalde, bana mantıklı geliyor. Neyse, 1050 TL nasıl bu cihaz için?

Son düzenleyen: Moderatör:
i3 3110M, HD 4000, 8 GB RAM ve 120 GB SSD'li bir çöpe sahibim. 1050 TL teklif ettiler. Bu fiyata satsam, üstüne de biraz ekleyip PS alsam mantıklı olur mu? Seneye yazın yeni PC alacağım. 1 sene PC olmadan idare edebilirim herhalde, bana mantıklı geliyor. Neyse, 1050 TL nasıl bu cihaz için?
Fiyata iyi demişler bence.

Standart kasa. PS4 alsam Xbox series ile GeForce NOW kullanabiliyor muyum? Öyle şeyler görmüştüm bir ara.
Ps4 ve Xbox tarafındaki olayı bilmiyorum ancak şu anki düzeyde pc için 8gb ram(4x2) i3 6100 ve 500gb hdd ile 90 fps alabiliyorum ayarlamalar tabiki var. Şu an cs oynayan fazla insan yok bildigim kadariyla.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı