i3 3210 için ekran kartı tavsiyesi

Kullandığım sistemin özelliklerini aşağıda paylaşacağım. Bilgisayar donanımı konusunda pek bir şey bilmiyorum. Bu yüzden yardımcı olursanız çok sevinirim. Daha önce açtığım konulara hiç cevap alamadım, nedenini hiç bilmiyorum 🤔😒😅
_________
Windows 7 ultimate 64 bit
İşlemci: Intel(R) core (TM) İ3 3210 CPU @ 3.20 Ghz (4 CPUs) - 3.2 Ghz
RAM: 6.144 MB
DirectX 11
Ekran kartı: Intel Graphics olarak görünüyor (sanırım yok demek)
_________
Bu özelliklere sahip bilgisayarıma maksimum 400 TL'ye kadar hangi ekran kartını önerirsiniz? Ekran kartı bu sistemi adam eder mi, yoksa biraz daha idare edip yeni bir sistem mi toplamalıyım?
Oyun oynamak için kullandığım bir sistem, genelde CS:GO oynuyorum ve oyunlarımı sosyal medya hesabımda paylaşmak için kayda da almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten baktığımda çok farklı fiyatlarda ürün seçenekleri çıkıyor belirttiğiniz ürün için. Link atabilme şansınız var mı veya ürünü daha kolay bulabileceğim özellik? Bir de 2GB 4GB gibi değişir mi ?
Zaten mecburen ikinci el alacaksınız o yüzden almadan test edebilirsiniz.Ayrıca 4 GB modelleri daha iyidir.Let go veya sahibinden sitelerinden bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı