Arkadaşlar merhaba. Benim GTX 960 ekran kartım var mevta oldu şimdi 600 maks 700 civarı bütçem var. Ekran kartı almam lazım önerileriniz neler? Mümkünse sıfır olsun çevremde ikinci el pek yok.
Hocam gaziantepte yaşıyorum çevre illere gitmeye açıkçası durumum pek müsait değil burada da ikinci el kartların piyasası çok yüksek. Adamlar 1100 tlye gtx 1050 koymuşlar mesela
Hocam gaziantepte yaşıyorum çevre illere gitmeye açıkçası durumum pek müsait değil burada da ikinci el kartların piyasası çok yüksek. Adamlar 1100 tlye gtx 1050 koymuşlar mesela
Asus NVIDIA GeForce GT 1030 Phoenix PH-GT1030-O2G 64 Bit GDDR5 2 GB Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Aynı paraya indirimde alınabiliyordu o kart sıfır. Şimdi bayağı artmış fiyatı . RX 560 550'den biraz daha iyi ama 2. el olduğu 5-10 FPS riskine girmeye değmez bence. İnanın RX 550'i çok severek önermiyorum ama başka seçenek yok gibi.
Aynı paraya indirimde alınabiliyordu o kart sıfır. Şimdi bayağı artmış fiyatı . RX 560 550'den biraz daha iyi ama 2. el olduğu 5-10 FPS riskine girmeye değmez bence. İnanın RX 550'i çok severek önermiyorum ama başka seçenek yok gibi.
Üstündeki soğutucu da önemli. Dediğiniz gibi olsaydı kimse modeline falan bakmazdı ekran kartı alırken. Sonuçta hepsinde aynı chipset var deyip en ucuz modeli alırdı herkes.