Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Çok fazla bir çeşit yok piyasada bilindik markaların h61 chipsetli anakartı pek bulunmuyor. Uzun bir süre MSI H61M-P32 modelini kullanmıştım epey memnundum.
Bende şu an Turbox H61 var. 3Aydır kullanıyorum sorun yok. Turbox, Esonic hepsi Çin üretimi olup marka basılıyor. Ama ucuzluk açısından ben Turbox derdim. Ama 2.el alırım adam akıllı ASUS Gigabyte bulurum dersen. 2.el 250TL'ye bulursun.
Çok fazla bir çeşit yok piyasada bilindik markaların H61 chipsetli anakartı pek bulunmuyor. Uzun bir süre MSI H61M-P32 modelini kullanmıştım epey memnundum.
Bende şu an Turbox H61 var. 3aydır kullanıyorum sorun yok. Turbox, Esonic hepsi Çin üretimi olup marka basılıyor. Ama ucuzluk açısından ben Turbox derdim. Ama 2.el alırım adam akıllı ASUS Gigabyte bulurum dersen. 2.el 250TL'ye bulursun.
Hocam ben BIOSTAR'a o kadar vermezdim. Onun yerine parçaları satıp güncel sistem toplamaya çalışıyorum.
Bende şu an Turbox H61 var. 3aydır kullanıyorum sorun yok. Turbox, Esonic hepsi Çin üretimi olup marka basılıyor. Ama ucuzluk açısından ben Turbox derdim. Ama 2.el alırım adam akıllı ASUS Gigabyte bulurum dersen. 2.el 250TL'ye bulursun.
Hocam ben BIOSTAR'a o kadar vermezdim. Onun yerine parçaları satıp güncel sistem toplamaya çalışırdım.