i3 3210 Sisteme anakart önerisi

maraslihack

Femtopat
Daha fazla  
Beyler benim anakart gitti. Sistemi bilgilerini uygun bir anakart lazım. Bilgilerim:
i3-3210 4 GB DDR3 1333MHz RAM ASUS GT 430 FOEM 300W Power Supply

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyler benim anakart gitti. Sistemi bilgilerini uygun bir anakart lazım. Bilgilerim:
i3-3210 4 GB DDR3 1333MHz RAM ASUS GT 430 FOEM 300W Power Supply.

H61 anakartlara bakabilirsin.

Çok fazla bir çeşit yok piyasada bilindik markaların h61 chipsetli anakartı pek bulunmuyor. Uzun bir süre MSI H61M-P32 modelini kullanmıştım epey memnundum.

yine içlerinden herhalde Biostraı tercih ederdim

Bende şu an Turbox H61 var. 3Aydır kullanıyorum sorun yok. Turbox, Esonic hepsi Çin üretimi olup marka basılıyor. Ama ucuzluk açısından ben Turbox derdim. Ama 2.el alırım adam akıllı ASUS Gigabyte bulurum dersen. 2.el 250TL'ye bulursun.
Çok fazla bir çeşit yok piyasada bilindik markaların H61 chipsetli anakartı pek bulunmuyor. Uzun bir süre MSI H61M-P32 modelini kullanmıştım epey memnundum.

Yine içlerinden herhalde Biostraı tercih ederdim

Hocam ben BIOSTAR'a o kadar vermezdim. Onun yerine parçaları satıp güncel sistem toplamaya çalışırdım.

UEFI istiyorum
Bende şu an Turbox H61 var. 3aydır kullanıyorum sorun yok. Turbox, Esonic hepsi Çin üretimi olup marka basılıyor. Ama ucuzluk açısından ben Turbox derdim. Ama 2.el alırım adam akıllı ASUS Gigabyte bulurum dersen. 2.el 250TL'ye bulursun.

Hocam ben BIOSTAR'a o kadar vermezdim. Onun yerine parçaları satıp güncel sistem toplamaya çalışıyorum.

Bende şu an Turbox H61 var. 3aydır kullanıyorum sorun yok. Turbox, Esonic hepsi Çin üretimi olup marka basılıyor. Ama ucuzluk açısından ben Turbox derdim. Ama 2.el alırım adam akıllı ASUS Gigabyte bulurum dersen. 2.el 250TL'ye bulursun.

Hocam ben BIOSTAR'a o kadar vermezdim. Onun yerine parçaları satıp güncel sistem toplamaya çalışırdım.

Reis bunun BIOS'u ve açılış ekranını görebilir miyim ufak video at bakayım.

En fazla 500
GIGABYTE H61M-DS2 Intel H61 Soket 1155 DDR3 1333MHz USB2.0 VGA Anakart

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı