Merhaba, yeni sistem topluyorum. Parçaları tek tek topluyorum. İlk önce anakart alacağım; ama H-61M DS2 ana kartım ve i3 3210 3.20 GHz işlemcim var. Bunlar RX 570 GDDR5 ile uyumlu olur mu? Ayrıca Intel uyumlu anakart önerebilir misiniz?
Bence anakartı almak yerine işlemcini sat daha iyi ve güncel sistem topla.
B450 ve R3 3100 ile güzel bir combo yapabilirsiniz. RX 570 ile darboğaz yapmamış olur.
Ben mi yanlış anladım arkadaşı? Elinde zaten i3 3210 işlemcisi ve H-61M DS2 anakartı varmış. Parça parça yeni sisteme geçmek istiyormuş ve ekran kartından başlamaya karar vermiş anlaşılan. Doğru mu?
Ben mi yanlış anladım arkadaşı? elinde zaten i3 3210 işlemcisi ve H-61M DS2 anakartı varmış. Parça parça yeni sisteme geçmek istiyormuş ve ekran kartından başlamaya karar vermiş anlaşılan. Doğru mu?
Ben zaten önerimi yaptım, yukarıda var gülmedim merak etmeyin. RX 570 alıp darboğaz ile beraber bir süre kullanırsın işlemci - anakart - RAM aldığınızda da bu üçlü üzerine ekran kartınızı takıp kullanmaya devam edebilirsiniz demiştim. Yani doğru anlamışım. Nerede güldüm acaba?
Asus Phoenix Nvidia GeForce GTX 1050 2GB 128Bit GDDR5 (DX12) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!