i3 3220 R7 200 series GTA 5 kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 7
i3 3. nesil CPU var. O sistem GTA 5 açmaz. Açsanızda sürekli kasılmalardan keyif alamazsınız.
Kasılma falan yok, kaldı ki oyunun minimum gereksiniminde arkadaşın belirttiği gibi i3 1. nesil yeterliymiş, bu gereksinimler monitör çözünürlüğünden baz alınarak yazılıyor oraya. Standart monitörde tahmin edebileceğin gibi fhd monitörler. Konu sahibinin monitör 720p ve buna dayanarakta söylüyorum e6500 de açıyor diye Sistem önemli olduğu kadarda monitorde önemli. Şuan fhd bir monitör üzerinden konusuyor olsaydık fıkırlerımız aynı olurdu.

Monitörün oyuna katkısı ne? Daha kötü olsaydı ne olacaktı?

Monitörün oyuna katkısı ne? Daha kötü olsaydı ne olacaktı?
Çıktıyı mönitöre aktrarıyorsunya değerli dostum ekran kartın buna göre render alıyor iş gereği. 1366x768de o kart yorulur mu bi tahmin et bakalım.

Çözünürlük de bir etken tabi. Öyleyse 60 FPS'de oynamış olman normal. E6500 ve R7 240 kullanıp da 1080p'de oynamanı beklemezdim zaten.
Beklemiyorsan aynı şeyleri birdaha birdaha söylemetmene gerek yoktu. Konu belli, bunun üstünde duruyoruz 2 paragraftır.

Recep Baltaş uyarmıştı zamanında bu tür donanım test siteleri gerceği yansıtmıyor, yanıltıyor gıbısınden.

Böylesine bir agresif tutum sergilemene gerek yoktu. İyi forumlar.
Sağolun uyardığınız için. Birdahakine dikkat ederim, iyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…