i3 3220 R7 200 series GTA 5 kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 7
Aga tam aklımda değil ama oynabilecek seviyede çok takıyorsanız FPS bilmem Online'da 30 FPS filan veriyordu gamepadin filan varsa daha iyi olur.

Hocam darboğazın babasını yapıyor, siz ne anlatıyorsunuz?
Ne darboğazı birader? 4 sayfa tartışmışız e6500 ile kullandığım karta darboğaz mı yapıyor diyorsun? En giriş seviye kart İ3le mi darboğaz yapacak? Söyleye söyleye dilimimizde tüy bitti şu tür sitelere güvenmeyin diye. Al bak örneği yanlış ifade vermiş.

Ne darboğazı birader? 4 sayfa tartışmışız E6500 ile kullandığım karta darboğaz mı yapıyor diyorsun? En giriş seviye kart i3le mi darboğaz yapacak? Söyleye söyleye dilimimizde tüy bitti şu tür sitelere güvenmeyin diye. Al bak örneği yanlış ifade vermiş.

Left 4 Dead 2 de R7 200 %95 i3 3200 %28 kullanılıyor bak bakalım darboğaz var mı?
Konu bence kapansın kısacası GTA 5 bu sistemle oynanır sadece düşük FPS ile 30 40 FPS arası.

Hocam ekran kartı güçsüz kalıyor güçsüz.
Bak güzel dostum, örnek verdiğin sistemde darboğaz yok. Ekran kartı işlemciyi değil, işlemci ekran kartını besliyor. Örnek verdiğin sistem performansında i3 sadece %28lik kullanımla r7'yi %95 derecede beslemiş. Oyunlarda gpu kullanımı %90-%100 arası makbüldür. Eser bile yok darboğaz adına. Anlaman için güzelce özetledim, birdahada bilmediğin bir konuda bu tür ahkam kesmezsen sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı