i3 3220 R7 200 series GTA 5 kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 7

Aynısı bende var vallah 45 FPS ile 720p de oynarsın Online'da 30 FPS oynatıyor Windows 10 kurarsan daha iyi olur ben öyle kullanıyorum.

i3 3. nesil CPU var. O sistem GTA 5 açmaz. Açsanızda sürekli kasılmalardan keyif alamazsınız.

Hocam aynısı bende var nasıl açmıyor gayet de açılıyor sadece darboğaz yüzünden kasma donma yapıyor.

Öyle sistemde açılmaz diye düşündüm. Demek ki açılıyormuş kusura bakmayın.

İ3 2.nesil ve R5 220 ile düşük ayar ve düşük çözünürlükte oynayabiliyordum siz daha rahat oynarsınız.

Ben Casper GT 630M olan laptopla bile rahat oynuyordum dostum sen aldanma bu yorumlara.

Ben 940MX i7 7500U 16 GB RAM olan laptopta 1080p Low da 60FPS alıyordum hocam. O sistemi düşününce RAM'den ve işlemciden kaynaklı drop alır diye düşündüm. Çok da gülünecek durum yok aslında.

Ben yaptım ama hata verdi. Senle yapalım mı?

Kankam eğer Discord'un varsa senle beraber yapalım.

Kanka ortalama kaç FPS veriyor.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Yanlış bilgi

Teşekkürler.

Hocam bu arada sisteminiz darboğaz testinde %46 puan aldı. Yeni bir ekran kardı almanızı şiddetle tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi

Teşekkürler.

Aga tam aklımda değil ama oynabilecek seviyede çok takıyorsanız FPS bilmem Online'da 30 FPS filan veriyordu gamepadin filan varsa daha iyi olur.

Darboğaz yok, dediğim gibi bu tür siteler büyük oranda yanlış ifadeler veriyor.

Hocam darboğazın babasını yapıyor, siz ne anlatıyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…