i3 3220 RX 560 oyunlarda düşük performans

Akarsu.843

Centipat
Arkadaşlar kuzenden çok ucuza PC aldım.

Özellikleri:
-i3 3220 işlemci 3.30GHz
-RX 560 4 GB.
-500 GB harddisk.
-8 GB RAM 1333 MHz.
-350W Power Supply.
-Bir de sorunun ondan olduğunu düşündüğüm Windows 7 var.

Şimdi YouTube'tan izlediğim testlere göre 1080p Low ayarlarda 200 FPS falan alıyor. Ama ben 768P'de Low'da 60 FPS alıyorum. High'da da durumlar böyle. Biliyorum işlemci bu sisteme yetersiz kalıyor ekran kartına göre. Onun için para toplamaya başladım. Ryzen 3 2200G işlemci alacağım 2 ay içinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
ram frekansı çok düşük. Tabi işlemcide öyle. Eğer uygun fiyata bulabilirseniz R5 1600 veya R3 3100 alabilirsiniz. Yada 10100F. Tabi işlemciye göre anakart falan da lazım olabilir. Bideo Windows 10 kursan daha iyi olur. Oyunlar yavaş yavaş Windows 7 den desteğinin kaldırıyor

RAM frekansı çok düşük. Tabi işlemcide öyle. Eğer uygun fiyata bulabilirseniz R5 1600 veya R3 3100 alabilirsiniz. ya da 10100F. Tabi işlemciye göre anakart falan da lazım olabilir. Bideo Windows 10 kursan daha iyi olur. Oyunlar yavaş yavaş Windows 7'den desteğinin kaldırıyor.

Hocam anakart da biraz düşük sadece ekran kartı kurtarıyor diğer bileşenler idare eder ama değişmesi gerek şimdi işlemci alırsam anakart sıkıntı çıkarır mı çıkarmaz mı güç kaynağı yeterli olur mu olmaz mı bunları araştırmam gerek bu arada Afox H61 diye bir anakart mevcut. RAM kısmına gelince 2x4'lük RAM'ler var içinde onları söküp 2400 MHz 2x4'lük RAM takacağım ama hesaplarıma göre olasılıkları da katarsak 1500 TL harcama olacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı