i3 3220 Sistem GTA 5 %100 CPU Kullanımı Sorunu

• Konuyu başlatan strike
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.829
S

strike

Ziyaretçi
GTA 5 oynarken %100 CPU kullanımı, %60 ekran kartı kullanımı ile karşılaşıyorum. Bu yüzden arada bir çok rahatsız edici olmasa da takılmalar yaşıyorum. Bunun sebebi nedir ve nasıl düzeltebiliriz? İşlemcim i3 3220, Ekran Kartım R7 265, Ramim 6 GB, 80 Plus 600 W Güç Kaynağı...

İ3'ten memnunum fakat ben bu bilgisayarı GTA 5 için topladım. Bu sorunu çözmenin bi yolu yok mu ?
@Silinen üye istediğiniz verimi alabiliyor musunuz?
İşlemci darboğaz yapıyor.
Hayır o işlemci darboğaz yapacak kadar kötü değil, ekran kartı da üst seviye değil. Diğer oyunlarda bu sorunun olduğunu düşünmüyorum, oluyor mu? GTA 5 işlemci yiyen bir oyun, benzer durumu bende yaşıyorum. Ama diğer oyunlarımda olmuyor.
@BigSmoke doğru söylüyor, işlemci kötü değil darboğaz olamaz.
Diğer güçlü oyunlarda da aynısı olmuyorsa sorun GTA 5 ayarlarındadır.
İşlemci kötü değil fakat gta 5 gerçekten çok işlemci kullanıyor. Yani sadece gta 5 te darboğaz oluşuyor. Bende i3 4160 kullanıyorum ve gta 5 te bu sorunu yaşıyorum.

Masaüstündeyken İşlemci Kullanımı %0 , GTA 5'te %100

strike, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı