i3-3220 Sistem yükseltme

Gazanfer Türk

Hectopat
Katılım
14 Ekim 2021
Mesajlar
69
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, bende HP Pro 3500, küçük kasa bilgisayar var. Üzerinde Intel(R) Core(tm) i3-3220 CPU @ 3.30GHz işlemci, 4 GB RAM, Intel HD grafik kartı var. Temel kart üreticisi Foxconn, temel kart ürünü 2abf, sürümü 3,10. ben bu bilgisayara Intel 1150 i5-4570 S işlemci, 8 GB 3200 MHz DDR4 RAM, GTX 550 Ti grafik kartı koymak istiyorum. Anakart ve Power suply sıkıntı çıkarır mı? Ya da tavsiyeniz ne olur?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben h61 anakart ile rx 570 kullandım. BİOS güncellemesi yaptın mı destekler BIOS güncel olmazsa ekran gelmez. Bu arada düzeltme yapayım 2 ve 3 yazmışım 3 desteklemez onu düzeltim 4. nesil destekler. Anakartınız nedir tam model
 
Normal şartlarda oluyor ben i5 2400 ile 1650 ve RX570 kullandım. Ama dediğim gibi BIOS Update yaptım. Benim anakartım Gigabyte olduğu için güncel yazılıma ulaştım ama falcon kapanmış herhalde yani sağlıklı şekilde, güncelleme dosyası olmadığı için BIOS güncellemesi yapılamaz gibi gözüküyor.

Mecbur anakart değişecek almışken nispeten yeni nesil alanızı öneririm.
 
Anakartın değişmesi gerektiğinin farkındayım ama hangisi olacağını çözemedim bir türlü. Benim istediğim fallout4,ac black flag tarzı oyunları açabilecek bir sistemi 6-7 bin liraya kurmak. Anakart tavsiyeniz var mı?
 
İ5 4.nesil kullanacam diyorsun. H81 anakart lazım asus msı gıgabayte bunlardan birini almak lazım. Ama çok eskidi a320 alıp AMD R5 1600 filan iyi olur. 3.nesile kadar upgrade yapılır. Uzun ömürlü olur.
 
Rica ederim ama güncelleme yapamadığımız için öneri yapamıyorum aklınızda ki kartları desteklemez, desteklediği kartlar da çok eski HD 4850 gibi kartlar o da zaten beş para etmez. Zula da en düşük ayarlarda 900*600 çözünürlükte 70 fps civarı alıyordum.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı