i3 3220 sisteme ekran kartı R7 260X

fuzix07

Megapat
Merhaba arkadaşlar yeni ekran kartı almayı düşünüyorum ancak alıcağım kartla ilgili kafamda bir kaç soru var.
  • Kart : Sapphire R7 260X GDDR5 128 Bit
  • Sistemim : İntel i3 3320
  • Anakart : Asus P8H61- M PLUS R2.0
  • Ram : 4 GB 1333 MHz

1-) Tesadüf mü bilmiyorum kartı alan ve işlemcisi AMD olanlar karttan çok memnun ancak işlemcisi İntel olan adam çok sorun yaşamış ve bir kaç kişiyle sınırlı değil baya yazan olmuş intelse alma bırak kaç falan diye benim işlemcide intel birşey olur mu sizce ? :)

2-)Kartı kullanmak için minimum kaç w psu lazım 400 yada 450 w almayı düşünüyorum yeterli olur mu ?

3-) Sistemim kartı kaldırabilir mi ? ( Anakart uyumu vs.)

Şimdiden çok teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin güç kaynağınız kaç Watt ? Ona göre yardımcı olunabilir.

Aslında Sapphire R7 250 almayı düşünüyordum. Vatan'da bulunduğum ilde stoklarda gözükmüyor. Gidip konuşmadım ama gittiğimde ilk onu sorucam. O varsa onu alıp zalman 500 w psu alıcam. Toplamda 320 civari yapıyor eğer r7 250 yoksa 260 alıp biraz para biriktirip ardından psu alırım diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Highpower eco 500w ile bu ekran kartını kullanıyorum ve memnunum güzel kart.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Edit: Video bana aittir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı