i3 3220 Sisteme ekran kartı, RAM ve SSD önerisi

uysxls

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar. Intel i3 3220 4 GB DDR3 onboard GPU 300W PSU bir sisteme sahibim. Ve bütce sıkıntım doğduğu için yeni bir PC yerine idarelik bir yatırım yapmak istiyorum bu sisteme RAM'i 8 GB çıkarıp SSD ve orta sınıf bir ekran kartı ile bu sistemde oyun oynayabilir miyim sizce düşünceleriniz nelerdir?

Grafik vesaire bakmam eski kafa bir oyuncuyum ve eski oyunları oynamayı daha çok seviyorum örnek HL1 HL2 vesaire.

Aklımda ise şu an GTX 1050 Ti var darboğaz sorunu yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Marka tavsiyesinden ziyade bu işten verim almayla ilgili sorum biraz boşa yatırım gibi olmasın işe yarar mı iş görür mü?

SSD her türlü pozitif etki yaratır. Ama sistemin eski bir sistem. Anakartın dediğin gibi 8 GB RAM destekliyor mu? CPU-Z programı ile ilk olarak bunları tespit etmelisin.

SSD her türlü pozitif etki yaratır. Ama sistemin eski bir sistem. Anakartın dediğin gibi 8 GB RAM destekliyor mu? CPU-Z programı ile ilk olarak bunları tespit etmelisin.

Evet anakartım 8 GB destekliyor onlara baktım.

Markayı boş ver şunları almayı dene;

1050 Ti.

8 GB DDR 3 ikinci el RAM.

480 GB Patriot SSD.

Dediğiniz gibi yapacağım şimdilik işimi görse yeterli yardımlarınız için teşekkür ederim ve GTX 1050 Ti ile darboğaz sorunu yaşamam değil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı