IZOLY 4gb 1600mhz Ddr3 240-pin Ram Desktop Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Bunu alıp taksam, sistem hızlanır mı? Windows 10 kursam böyle sıkıntı çıkarır mı, bunu alıp takar isem.
Hayır önce bunu almanız gerekiyor. İleride para olursa ram.IZOLY 4gb 1600mhz Ddr3 240-pin Ram Desktop Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Bunu alıp taksam, sistem hızlanır mı? Windows 10 kursam böyle sıkıntı çıkarır mı, bunu alıp takar isem.
Ucuz SSD yok mu, SSD pek kullanmayacağım, sadece işletim sistemini oraya kurarım.Hayır önce bunu almanız gerekiyor. İleride para olursa ram.
SanDisk 240GB SSD Plus Sabit, SATA-3, 2.5"/7mm, 530 MB/sn'e kadar - SDSSDA-240G-G26 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SanDisk 240GB SSD Plus Sabit, SATA-3, 2.5"/7mm, 530 MB/sn'e kadar - SDSSDA-240G-G26 : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Windows 10 home. HDD varsa 8.1Hangi işletim sistemine geçeyim sizce?
Bu arada attığım Ram'i alıp takar isem, Windows 8.1'de ki oyun performansı nasıl olur. Kısacası Windows 7'de mi daha iyi olur yoksa Windows 8.1'de mi?Ucuz SSD yok mu, SSD pek kullanmayacağım, sadece işletim sistemini oraya kurarım.
Bende 1 TB'lık HDD var zaten pek sıkıntı yaratmaz o yüzden.120'lik olanlarda 400 arada 100 lira oynuyor. Ayrıca 120 çabuk doluyor. En az 240 GB alın.
Ondan sonra Windows'u kurun. Duanızı alırız.
Bizim amacımız sadece işletim sistemini hızlı çalıştırmak değil. Diğer herşey hızlı olmalı ki memnun kalasınız. Yarısı oradan yarısı oradan performans olmaz. 1 TB HDD'yi depo yapacaksınız. Film, video artık Allah ne verdiyse. Ama programlar oyunlar C'de olacak.Bu arada attığım Ram'i alıp takar isem, Windows 8.1'de ki oyun performansı nasıl olur. Kısacası Windows 7'de mi daha iyi olur yoksa Windows 8.1'de mi?
Bende 1 TB'lık HDD var zaten pek sıkıntı yaratmaz o yüzden.
Sağol teşekkür ederim.Rufus programını indirin ve çalıştırın. Açılışta güncellemelere mutlaka onay verin. Yukarıda seç düğmesinin yanındaki oka basıp indiri seçin. Ve İndir düğmesine basın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.