İ3 3220 ve GTX 1050 Darboğaz?

Berkay İçöz

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Aşağıda fotoğrafını bıraktığım gibi, GTA V'de her şey High ayarlarda. Oyun orijinal ve en son sürümü yüklü. Ayrıca Türkçe yama yüklü fakat etkisi olacağını düşünmüyorum. Sol üstte Afterburner değerleri var. Ekran kartını almadan önce konulara baktığımda o işlemciyle darboğaz olmaz denmişti ama böyle bir tablo var. Bu arada şuan Win 8.1 pro kullanıyorum.

GTA5_2019_08_09_14_37_57_358.jpg

%76 kullanımda 58fps alıyorsan neden high ayarlarda oynuyorsun? Alabildiğin en yüksek ayarlara, çözünürlüğe alırsan darboğaz azalır. Ve evet şuan darboğaz var.

%76 kullanımda 58fps alıyorsan neden high ayarlarda oynuyorsun? Alabildiğin en yüksek ayarlara, çözünürlüğe alırsan darboğaz azalır. Ve evet şuan darboğaz var.

Ayarları daha da arttıracağım, teşekkürler yorumunuz için. :)

GTA 5'te olabilir, işlemciye yük binen bir oyun. Her oyunda mı var böyle bir durum.

Yeni format attığım için farklı oyunları denemedim. GTA V oynamak istedim ilk, onda da kaplamalar geç yükleniyordu falan ben de MSI Afterburner ile sıcaklık değerlerine bakmak için yükledim ama bu değerleri görünce böyle bir konu açma gereksinimi duydum. Genel olarak oyunları takılmadan oynadığımdan hiç rahatsızlık duymamıştım.

Aşağıda fotoğrafını bıraktığım gibi, GTA V'de her şey High ayarlarda. Oyun orijinal ve en son sürümü yüklü. Ayrıca Türkçe yama yüklü fakat etkisi olacağını düşünmüyorum. Sol üstte Afterburner değerleri var. Ekran kartını almadan önce konulara baktığımda o işlemciyle darboğaz olmaz denmişti ama böyle bir tablo var. Bu arada şuan Win 8.1 pro kullanıyorum.

Eki Görüntüle 425803
Ayarları biraz daha yükselt.

Bu işlemci ile 1050'nin darboğaz olması kaçınılmaz. Anakartın büyük ihtimal intel 3xxx serisini destekliyor. Bütçe konusunda sıkıntı varsa ve anakart değişemem diyorsan ikinci el bir işlemci alabilirsin. Tavsiyem en az i5 3570 olur. Hiç problem yaşamayım diyorsan i7 3770 temiz bir seçenek olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı