İ3 3220 ve GTX 1050 Darboğaz?

Berkay İçöz

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Aşağıda fotoğrafını bıraktığım gibi, GTA V'de her şey High ayarlarda. Oyun orijinal ve en son sürümü yüklü. Ayrıca Türkçe yama yüklü fakat etkisi olacağını düşünmüyorum. Sol üstte Afterburner değerleri var. Ekran kartını almadan önce konulara baktığımda o işlemciyle darboğaz olmaz denmişti ama böyle bir tablo var. Bu arada şuan Win 8.1 pro kullanıyorum.

GTA5_2019_08_09_14_37_57_358.jpg

Teşekkür ediyorum cevap veren herkese. Ayarları bir kademe yükseltince ekran kartı kullanımı %90'lar seviyesine çıktı.

Bu işlemci ile 1050'nin darboğaz olması kaçınılmaz. Anakartın büyük ihtimal intel 3xxx serisini destekliyor. Bütçe konusunda sıkıntı varsa ve anakart değişemem diyorsan ikinci el bir işlemci alabilirsin. Tavsiyem en az i5 3570 olur. Hiç problem yaşamayım diyosan i7 3770 temiz bir seçenek olacaktır.

Daha önce birçok kez düşündüm de güvenemiyorum ustam. Ankara'da oturuyorum ben, adam Sincan'da. Test edecek makine yok diyor parasını verip alıp geleceğim patates çıkmasından korkuyorum. Tanıdığım bir bilgisayarcıya söyledim bakalım 3470, 3570 düşerse haber edecek. İ7 3770 biraz bütçemi aşar şu zamanda. Malum okullar yaklaşıyor harçlar falan belimizi büküyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı