i3 3225 Sistem İçin Upgrade Önerisi

mahir23

Kilopat
Yeni aldığım kasa için sizden yardım istiyorum. Öncelikle Windows 10'dan kurtulup Windows 7'ye geçmek istiyorum, bir de kasanın daha iyi olması için sizce ekran kartı mı yükseltmeliyim? Hangi parçayı değiştirmem lazım? Teşekkür ederim.

20191021_181534.jpg

Ekran kartınızın olup-olmadığını belirtmemişsiniz. Ayrıca bütçe belirtirseniz daha rahat yardımcı olunur. Bu arada bu sisteme kesinlikle bir 4 GB'lık Ram takviyesi yapmalısınız. Dediğim gibi ekran kartınızın olup olmadığını ve ayırabileceğiniz bütçeyi yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

20191021_194539.jpg

Ben oyun oynamak için değil evraklar için biraz müzik ne bilim sanal alem için aldım ben Windows 7 daha cok pratik ve kolay görüyorum Windows 7 dönme ihtimali varmı

Eki Görüntüle 450619
Ben oyun oynamak için değil evraklar için biraz müzik ne bilim sanal alem için aldım ben Windows 7 daha cok pratik ve kolay görüyorum Windows 7 dönme ihtimali varmı

Elbette Windows 7'ye dönebilirsiniz. Format atmayı biliyorsanız kendiniz, bilmiyorsanız bilen birine götürün yaparlar. Oyun oynamasanız bile 4 GB Ram takviyesi ve SSD'yle gündelik işlerinizi daha rahat halleder, daha hızlı bir PC deneyimi elde edersiniz.

Evet Format atmayı biliyorum CD taktım yeniden başlatım format için CD görmüyor onu nasıl yapıcam acaba

PC yeniden başlatılırken anakartınızın ilgili tuşuyla Boot Options'u açın. Onu bilmiyorsanız BIOS'a girin. Boot Options'dan ilk boot seçeneğini CD-Rom olarak değiştirin ve yeniden başlatın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı