i3 3240 ekran kartı önerisi

Sistemim:

250W Nagas PSU
4 GB RAM
R7 240 ekran kartı
i3 3240 işlemci

oynadığım/oynayacağım oyunlar:
CS GO, Fortnite, Rainbow Six Siege, PUBG tarzı oyunlar.

Benim sisteme bir ekran kartı almayı düşünüyorum R7 240 yeterli olmuyor bütçem çok az öğrenciyim. Yani PSU'yu değiştir RX 570 al falan demeyin lütfen düşündüm zaten bütçem yetmiyor. RAM'de çok düşük onu da ilerde değiştireceğim. Şimdi bu PSU'ya ve işlemcime göre en uygun ekran kartı tavsiyelerinizi bekliyorum. RX460 ve GTX 750 Ti arasında kaldım. Ancak PSU'm yeter mi bilmiyorum. Daha farklı ve bu söylediğim oyunları Low ayarlarda da olsa 75 FPS'nin altına düşmeden oynayabileceğim ekran kartı var mıdır? Monitorum 1360x768 ve bazı oynunları 1024x768 de oynuyorum.

Not: GTX750 Ti ve RX 460'ı ikinci el alacağım alırsam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçen nedir? 350W kaliteli bir PSU ile GTX 750 Ti alabilirsin. O işlemciyle ben GTX 680 kullanıyorum. Günümüz 1050 Ti gücünde ve besleyebiliyor. 1050 Ti ekran kartına kadar olan ekran kartlarını düşünebilirsin. Net bütçe belirt öneri yaparım.

Hocam zaten r7 240 ı Satınca 300tl oluyor Bütçem. 100lira da eklemeye çalışcam
Ekran kartı olarak bunu buldum.
PSU olarak da bunu buldum.

Ekran kartı olarak bunu buldum.
PSU olarak da bunu buldum.
Hocam çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için ancak ben Ankara Dikmen de yaşıyorum. İstanbulda bunlar, kargo işiyle de pek uğraşmak istemiyorum güvenemiyorum çünkü. Nasıl yapabiliriz? Alsam kargo ile güvenebilir miyim sizce yoksa Ankara da aramaya devam mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı