Guc kaynagi guvenilir.bu güç kaynağını almayı düşünüyorum sizce nasıl hem bütçemi fazla aşmıyor hemde rx560ı destekliyor yazıyor https://www.hepsiburada.com/aerocool-vx-plus-400w-guc-kaynagi-ae-vxp400-pm-HB00000GU3RY
ikinci el düşünmüyorum zaten şuan korona var metroya falanda binemem uzaktan kargoyla gönderse ne kadar güvenebilicem ?
Güç Kaynağı 12V kanalından toplam kaç W veriyor?şuan sadece ekran kartını alabilecek bütçem var bunların arasından bana en uygununu bulmaya çalışıyorum işlemcim çok muhteşem deil ama idare eder heralde beni bi süre daha
internetten testlerine baktım açık ara en iyisi rx560 çıkıyor işlemciylede fazla darboğaz yapmıyor sadece güç kaynağım yeterlimi diye düşünüyorum fotoğrafını çekip yollasam güç değerlerinin anlayabilir misiniz yetip yetmeyeceğini
arkadaşlar anakartımda pci slot x16 yazıyor ekran kartı girişi için bu kartlar için uygunmu
fotoğrafını atıyorum bakarmısınızGüç Kaynağı 12V kanalından toplam kaç W veriyor?
Yeterli olacaktır RX 560 için.fotoğrafını atıyorum bakarmısınız
bu attığınız ekran kartı rx560 dan daha mı iyi acaba bilgilendirirmisiniz birde kart 2.el mi onu çözemedim tamGuc kaynagi guvenilir.
Aliexpress'den alabilirsiniz.
xeon E3-1220v2: US $23.99 |Intel Xeon E3 1220 v2 E3 1220v2 E3 1220 v2 3.1 GHz dört çekirdekli İşlemci İşlemci 8M 69W LGA 1155|İşlemci| - AliExpress
GTX 950: US $73.87 15% OFF|GIGABYTE grafik kartı GTX 950 2GB 128Bit GDDR5 Video kartları nVIDIA VGA kartları Geforce orijinal GTX950 kullanılan HDMI 1050 TI 750|Grafik Kartları| - AliExpr
rx560 tdp değeri 75 yada 90watt olması lazım 6pin den o gücü karşıyabilir değil mi rahatça ?Yeterli olacaktır RX 560 için.
75W'ın hepsini slottan çekiyor ama bazı kartlarda 6 pin güç bağlantısı da var. O.C veya yüksek kullanım için. Bir şey olmaz, ben 300W PSU ile kullandım aynı kartı ve şu an GTX 950 kullanıyorum.bu attığınız ekran kartı rx560 dan daha mı iyi acaba bilgilendirirmisiniz birde kart 2.el mi onu çözemedim tam
rx560 tdp değeri 75 yada 90watt olması lazım 6pin den o gücü karşıyabilir değil mi rahatça ?
tamamdır rx560 a karar kıldım ben hem aynı fiyat hemde daha performanslı ekstra güç kaynağıda almam gerekmiyorsa çok iyi teşekkür ederim75W'ın hepsini slottan çekiyor ama bazı kartlarda 6 pin güç bağlantısı da var. O.C veya yüksek kullanım için. Bir şey olmaz, ben 300W PSU ile kullandım aynı kartı ve şu an GTX 950 kullanıyorum.
900TL vermeyin o karta. 2.el 600-700TL arasına alırsınız.tamamdır rx560 a karar kıldım ben hem aynı fiyat hemde daha performanslı ekstra güç kaynağıda almam gerekmiyorsa çok iyi teşekkür ederim
izmir içi ucuza satan yok birde 18yaş altı kısıtlaması olduğu için toplu taşımayada binemem uzaktan kargolarsa desek ona nasıl güvenicez bide o var en azından 100-200 fazla veriyim uğraşmiyim diye düşünüyorum900TL vermeyin o karta. 2.el 600-700TL arasına alırsınız.
GeT ile alın.izmir içi ucuza satan yok birde 18yaş altı kısıtlaması olduğu için toplu taşımayada binemem uzaktan kargolarsa desek ona nasıl güvenicez bide o var en azından 100-200 fazla veriyim uğraşmiyim diye düşünüyorum