Bilemiyorum ama fazla veremem şuan biriktiriyorum 1.5-2Kaç paran var?
Lowda 15-30 arası kasmasa bile razıyım ekran kartı ne gerekiyor idareleikİşlemci olarak açar ama ekran kartı da lazım. On board ekran kartı ile oynanmaz.
Bu işini fazlası ile görür.Bilemiyorum ama fazla veremem şuan biriktiriyorum 1.5-2
GTX 750 ti bile yeter. Gayet akıcı oynatır. BF4 baya eski oyun.Lowda 15-30 arası kasmasa bile razıyım ekran kartı ne gerekiyor idareleik
Dar boğaz yapmaz değilmi? Birde açar herhalde 1060 ile oyunuBu işini fazlası ile görür.
Darboğaz yapar da. Sıkıntı olmaz merak etme. Ultra ayarlarda rahat 60 üstü alırsın bu kart ile. Psu kaç watt bu arada senin?Dar boğaz yapmaz değilmi? Birde açar herhalde 1060 ile oyunu
Darboğaz yapmaz değil mi? Bir de açar herhalde 1060 ile oyunu
Darboğaz yapacak diye ekran kartından kısmaya gerek yok.O işlemci ile 1060 kullanarak darboğazın sözlük anlamını yaşarsın.
750 ti veya 710 ile yasarmiyim ve 710 açarmi sizceO işlemci ile 1060 kullanarak darboğazın sözlük anlamını yaşarsın.
Eski oyun ama, ona ne kadar etki eder bilemem. Modern oyunlardan çok bir şey bekleme ama o işlemci ile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.