İ3 3240 Sisteme Ekran Kartı Tavsiyeleri

RealOttoman

Hectopat
Daha fazla  
Intel Core i3 3240 3.4 ghz işlemci
4 gb ram
ECS H61H2-MV Anakart
Windows 8 64 bit

Bu sistemime ekran kartı almak istiyorum. Maksimum 510 tl. Ben GTX 750 Ti düşündüm, sizce iyi olur mu? Monitörüm 1366x768 ve VGA girişli. aslında nvidia olsa daha iyi olur. benim PSU yetmez, iyi bir tane alacağım. ama fazla güç tüketmesini de istemiyorum, o yüzden amd olmasın istiyorum. Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Gtx 750 Ti Strix O.c Ve Zalman Zm600Lx güç kaynağını almanı öneririm. 600 Watt önermemin sebebi ileride ek parça takarsan bir daha güç kaynağı almazsın. Biraz bütçeni aşıyor ama.

@Silinen üye kardeş zalman zm500-le alsam yeter. İleride en fazla 4 gb daha ram alırım. Başka parça almam, işlemci falan almam yani. 5 sene sonra belki yeni sistem toplarım.

Şimdi ben sana şunu soracağım. Şu anki sistemime zalman zm500 le yeter. İleride 4 gb daha ram alırsam o hala yeterli olacak mıdır sence?
Yani bir 4 gb ram kaç waat tüketir mesela?

RAM'lerin harcadıgı güçü statik enerji ile bile çıkarırsın :D Merak etme bir sorun olmaz çok küçük rakamlar .

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı