i3 3240 ve R7 240 sistem H1Z1 performans sorunu

Sheamus

Hectopat
H1Z1'de 1. oyunuma giriyorum 2. oyuna girdiğimde FPS sürekli drop yiyor ve yavaşça normale dönüyor.

Sistemim:
  • Ekran Kartı: AMD Radeon R7 240
  • Bellek: 4GB RAM DDR3
  • İşlemcim: İ3 3240
Dediğim gibi bu sorunu nasıl çözebilirim? Normal 1. oyunumda 40-60 FPS arası lowda oynuyorum, RAM'ı 8GB e yükseltsem sorun düzelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunda değil iken 35-45 derece bir sıcaklığı var, oyun içinde iken 65-70 arasi değişiyor
RAM 3GB ile 3.6GB kullanım arasında değişiyor.
İşlemci kullanımı sürekli değişiyor en düşük %20 en fazla %83 gördüm.
Ayrıca oyundan çıkarken exit match dediğim gibi kasmalar başlıyor ve 2. oyunuma girdiğimde FPS drop yemeye başlıyor.

Arkadaşım, o işlemci ve ekran kartından bahsi geçen oyun için pek bir şey beklememek lazım. Oyun grafik ayarlarını felan düşür, eğer düşükteyse de yapacak pek bir şey yok. İdare edersin, paran olursa değiştirirsin donanımı. Benim sistem artık yeni oyunların çoğuna istediğim gibi yeterli gelmiyor, yeni sistem için paramda yok, oyun oynamayı bıraktım. Ne yapayım, bu işler para ile oluyor. Para yok oyunda yok. Sağlık olsun.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı