Bence 7 ile devam edin. Kaspersky Free ile bir sorun olmaz. Virüs kapma şansınız 8.1 ile aynı bence. Sıkıntılı sitelere girmediğiniz ve her USB'yi pcye takmadığınız sürece bir sorun olmaz. Şahsen ben bilgisayarımda en büyük virüsü 10'da iken yedim. Arada 7'de kurarım uzun uzun kullanırım hiç virüs yemedim. Yani o iş biraz kişisel ve şans işi.
Bence 7 ile devam edin. Kaspersky Free ile bir sorun olmaz. Virüs kapma şansınız 8.1 ile aynı bence. Sıkıntılı sitelere girmediğiniz ve her USB'yi pcye takmadığınız sürece bir sorun olmaz. Şahsen ben bilgisayarımda en büyük virüsü 10'da iken yedim. Arada 7'de kurarım uzun uzun kullanırım hiç virüs yemedim. Yani o iş biraz kişisel ve şans işi.
Arkadaş desteği bittiği için geçmek istiyormuş. Destek kesilince de en korkulan konu Virüsler, açıklar vs. Genellikle insanlar bu nedenlerden dolayı geçiş yapmak istiyor ama Kaspersky kurularak halledilebiliyor bu konu da bence.
Bence pekte geçmenize gerek yok ama yine siz bilirsiniz. Değişiklik istiyorsanız geçin. Bu arada Crackli Eset yerine tertemiz Kaspersky Free öneririm ben. Hafif, virüs tabanı geniş ve güzel.