Abuzer.Kömürcü
Hectopat
Geri 7'ye dönme formatsız oluyor mu hocam.
teşekkürler.
Hayır geri dönemezssiniz hocam.
Geri 7'ye dönme formatsız oluyor mu hocam.
teşekkürler.
Hocam galiba denetim masasında vardı arkadaşlara sorun onlar daha iyi bilir ben 8.1i çok kullanmadığım için tam olarak bilmiyorum.Geri 7 ye dönme formatsız oluyomu hocam
teşekkürler
Hocam galiba denetim masasında vardı arkadaşlara sorun onlar daha iyi bilir ben 8.1i çok kullanmadığım için tam olarak bilmiyorum.Geri 7 ye dönme formatsız oluyomu hocam
teşekkürler
Hocam virüsle ne alakası var acaba?Bence 7 ile devam edin. Kaspersky Free ile bir sorun olmaz. Virüs kapma şansınız 8.1 ile aynı bence. Sıkıntılı sitelere girmediğiniz ve her USB'yi pcye takmadığınız sürece bir sorun olmaz. Şahsen ben bilgisayarımda en büyük virüsü 10'da iken yedim. Arada 7'de kurarım uzun uzun kullanırım hiç virüs yemedim. Yani o iş biraz kişisel ve şans işi.
Hocam ISO yla yükselt yaparak geri dönemezmi?Hayır geri dönemezssiniz hocam.
Hımmm bi daha format gerekiyor onada katlanıcaz artıkHayır geri dönemezssiniz hocam.
Hocam eğer USB niz yoksa formatta yardımcı olabilirim.Hımmm bi daha format gerekiyor onada katlanıcaz artıkmüsait bir zaman win 8 yükliyicem yardımlarınız için teşekkür ederim
Sadece internet bağlantısı ve zoom için kullanıyorum pc yi ve cracklı eset security varBence 7 ile devam edin. Kaspersky Free ile bir sorun olmaz. Virüs kapma şansınız 8.1 ile aynı bence. Sıkıntılı sitelere girmediğiniz ve her USB'yi pcye takmadığınız sürece bir sorun olmaz. Şahsen ben bilgisayarımda en büyük virüsü 10'da iken yedim. Arada 7'de kurarım uzun uzun kullanırım hiç virüs yemedim. Yani o iş biraz kişisel ve şans işi.
Hocam 8.1 kurun 8 yerine. 8 in desteğl yok + fazla bug var.Hımmm bi daha format gerekiyor onada katlanıcaz artıkmüsait bir zaman win 8 yükliyicem yardımlarınız için teşekkür ederim
Arkadaş desteği bittiği için geçmek istiyormuş. Destek kesilince de en korkulan konu Virüsler, açıklar vs. Genellikle insanlar bu nedenlerden dolayı geçiş yapmak istiyor ama Kaspersky kurularak halledilebiliyor bu konu da bence.Hocam virüsle ne alakası var acaba?
Yükledikten sonra ihtiyaç olursa olabilir hocamHocam eğer USB niz yoksa formatta yardımcı olabilirim.
Hocam galiba denetim masasında vardı arkadaşlara sorun onlar daha iyi bilir ben 8.1i çok kullanmadığım için tam olarak bilmiyorum.
Hocam galiba denetim masasında vardı arkadaşlara sorun onlar daha iyi bilir ben 8.1i çok kullanmadığım için tam olarak bilmiyorum.
Hocam virüsle ne alakası var acaba?
Hocam ISO'yla yükselt yaparak geri dönemez mi?
Bence pekte geçmenize gerek yok ama yine siz bilirsiniz. Değişiklik istiyorsanız geçin. Bu arada Crackli Eset yerine tertemiz Kaspersky Free öneririm ben. Hafif, virüs tabanı geniş ve güzel.Sadece internet bağlantısı ve zoom için kullanıyorum pc yi ve cracklı eset security var
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.