i3-370M 2 GB RAM sistem Windows 8 kaldırır mı?

Geri 7 ye dönme formatsız oluyomu hocam

:) teşekkürler
Hocam galiba denetim masasında vardı arkadaşlara sorun onlar daha iyi bilir ben 8.1i çok kullanmadığım için tam olarak bilmiyorum.
Geri 7 ye dönme formatsız oluyomu hocam

:) teşekkürler
Hocam galiba denetim masasında vardı arkadaşlara sorun onlar daha iyi bilir ben 8.1i çok kullanmadığım için tam olarak bilmiyorum.
Bence 7 ile devam edin. Kaspersky Free ile bir sorun olmaz. Virüs kapma şansınız 8.1 ile aynı bence. Sıkıntılı sitelere girmediğiniz ve her USB'yi pcye takmadığınız sürece bir sorun olmaz. Şahsen ben bilgisayarımda en büyük virüsü 10'da iken yedim. Arada 7'de kurarım uzun uzun kullanırım hiç virüs yemedim. Yani o iş biraz kişisel ve şans işi.
Hocam virüsle ne alakası var acaba?
Hayır geri dönemezssiniz hocam.
Hocam ISO yla yükselt yaparak geri dönemezmi?

Bence 7 ile devam edin. Kaspersky Free ile bir sorun olmaz. Virüs kapma şansınız 8.1 ile aynı bence. Sıkıntılı sitelere girmediğiniz ve her USB'yi pcye takmadığınız sürece bir sorun olmaz. Şahsen ben bilgisayarımda en büyük virüsü 10'da iken yedim. Arada 7'de kurarım uzun uzun kullanırım hiç virüs yemedim. Yani o iş biraz kişisel ve şans işi.
Sadece internet bağlantısı ve zoom için kullanıyorum pc yi ve cracklı eset security var

Dönülmüyor diye biliyorum temiz formatta.

Hocam virüsle ne alakası var acaba?

Hocam ISO'yla yükselt yaparak geri dönemez mi?

Yükselt ile olur gibime geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı