i3-370M 2 GB RAM sistem Windows 8 kaldırır mı?

Arkadaş desteği bittiği için geçmek istiyormuş. Destek kesilince de en korkulan konu Virüsler, açıklar vs. Genellikle insanlar bu nedenlerden dolayı geçiş yapmak istiyor ama Kaspersky kurularak halledilebiliyor bu konu da bence.
Hocam XP, 7, 8.1, 10 sürümlerini kullandım ve hepsindede windows defender kapalı ve AV siz kullandım 1 kere bile virüs girmedi :D. Crack kullanılmazsa bilinmeyen şeyler indirilmezse, tıklanmazsa pekte bir şey olmaz zaten.

Hocam XP, 7, 8.1, 10 sürümlerini kullandım ve hepsindede windows defender kapalı ve AV siz kullandım 1 kere bile virüs girmedi :D. Crack kullanılmazsa bilinmeyen şeyler indirilmezse, tıklanmazsa pekte bir şey olmaz zaten.
Bende aynı düşünüyorum. Şuan 7'nin uygulama desteği de hala çok iyi durumda ama merak ediyorsa tabi ki 8.1'i de deneyebilir. Değişiklik iyidir. 😀

destek bitti diye geçmek istiyordum o zaman kaspersky kurmak daha mantıklı
Peki linux falan denesem onlar nasıl olurki
Hocam virüs bulaşır diye korkuyorsanız Crack kullanmayın bilmediğiniz yerlere girmeyin fazla sorun oluşmaz. Ama Kaspersky kurabileceğiniz en az bilgisayar sömüren ve kaliteli AV dür. Eğer bilgisayar eskiyse ve uzun zamandır format atılmadıysa temiz kurulum yapıp sistemi bir nebze hızlandırabilirsiniz. Ben bir aralar 1-2 ayda bir format atıyodum :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı