A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 3 Ekim 2021 #41 416274 dedi: Hocam 100 Mbps internet var fazla takmıyorum kafama. Ve USB şehid oldu. Genişletmek için tıkla... 2 GB ne kadar sürüyor indirmek ama USB Okuma/Yazma hızı ölmüştür o belleğin benimde öyle oldu. dmrc1441 dedi: Zorin OS nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Mağazadaki uygulamaların hiç biri güncel değil kurduktan sonra kendin tekrar güncelliyorsun.
416274 dedi: Hocam 100 Mbps internet var fazla takmıyorum kafama. Ve USB şehid oldu. Genişletmek için tıkla... 2 GB ne kadar sürüyor indirmek ama USB Okuma/Yazma hızı ölmüştür o belleğin benimde öyle oldu. dmrc1441 dedi: Zorin OS nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Mağazadaki uygulamaların hiç biri güncel değil kurduktan sonra kendin tekrar güncelliyorsun.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.865 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 3 Ekim 2021 #42 Archley dedi: 2 GB ne kadar sürüyor indirmek ama USB Okuma/Yazma hızı ölmüştür o belleğin benim de öyle oldu. Genişletmek için tıkla... 3 MB/S okuyor ve yazıyor bellek, 2 GB 3-4 dakikada iniyor. dmrc1441 dedi: Zorin OS nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Hocam sistemi öldürüyor oda. Archley dedi: USB Okuma/Yazma hızı ölmüştür o belleğin benim de öyle oldu. Genişletmek için tıkla... Rufus üzerinde biçimlendirme kısmında takılıyor şimdi balenaEtcher ile deniyorum.
Archley dedi: 2 GB ne kadar sürüyor indirmek ama USB Okuma/Yazma hızı ölmüştür o belleğin benim de öyle oldu. Genişletmek için tıkla... 3 MB/S okuyor ve yazıyor bellek, 2 GB 3-4 dakikada iniyor. dmrc1441 dedi: Zorin OS nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Hocam sistemi öldürüyor oda. Archley dedi: USB Okuma/Yazma hızı ölmüştür o belleğin benim de öyle oldu. Genişletmek için tıkla... Rufus üzerinde biçimlendirme kısmında takılıyor şimdi balenaEtcher ile deniyorum.
A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 3 Ekim 2021 #43 416274 dedi: 3 MB/S okuyor ve yazıyor bellek, 2 GB 3-4 dakikada iniyor. Hocam sistemi öldürüyor oda. Rufus üzerinde biçimlendirme kısmında takılıyor şimdi balenaEtcher ile deniyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam DistroTest.net şart USB çöpe gitcek yoksa ve kurulumda SSD bile olsa USB'den dosya çekerken işkence olucak ondan önerdiğim siteye girin. DistroTest.net - The first online operating system tester
416274 dedi: 3 MB/S okuyor ve yazıyor bellek, 2 GB 3-4 dakikada iniyor. Hocam sistemi öldürüyor oda. Rufus üzerinde biçimlendirme kısmında takılıyor şimdi balenaEtcher ile deniyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam DistroTest.net şart USB çöpe gitcek yoksa ve kurulumda SSD bile olsa USB'den dosya çekerken işkence olucak ondan önerdiğim siteye girin. DistroTest.net - The first online operating system tester
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.865 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 3 Ekim 2021 #44 Archley dedi: Hocam DistroTest.net şart USB çöpe gidecek yoksa ve kurulumda SSD bile olsa USB'den dosya çekerken işkence olacak ondan önerdiğim siteye girin. DistroTest.net - The first online operating system tester Genişletmek için tıkla... Biliyorum o siteyi fakat şu an USB bellek hayata döndü ve laptopta Arch Linux kurulumu başladı sanıırm.
Archley dedi: Hocam DistroTest.net şart USB çöpe gidecek yoksa ve kurulumda SSD bile olsa USB'den dosya çekerken işkence olacak ondan önerdiğim siteye girin. DistroTest.net - The first online operating system tester Genişletmek için tıkla... Biliyorum o siteyi fakat şu an USB bellek hayata döndü ve laptopta Arch Linux kurulumu başladı sanıırm.
A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 3 Ekim 2021 #45 416274 dedi: Biliyorum o siteyi fakat şu an USB bellek hayata döndü ve laptopta Arch Linux kurulumu başladı sanıırm. Genişletmek için tıkla... Biraz bilgili olursanız Arch kullanın yoksa bir kaç saate silersiniz.
416274 dedi: Biliyorum o siteyi fakat şu an USB bellek hayata döndü ve laptopta Arch Linux kurulumu başladı sanıırm. Genişletmek için tıkla... Biraz bilgili olursanız Arch kullanın yoksa bir kaç saate silersiniz.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.865 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 3 Ekim 2021 #46 Archley dedi: Biraz bilgili olursanız Arch kullanın yoksa birkaç saate silersiniz. Genişletmek için tıkla... Aslında şu ana kadar bilmiyorum diye herhangi bir işletim sistemini silmedim zaten ilk defa Mint kurduğumda yarım saat araştırma yapmıştım.
Archley dedi: Biraz bilgili olursanız Arch kullanın yoksa birkaç saate silersiniz. Genişletmek için tıkla... Aslında şu ana kadar bilmiyorum diye herhangi bir işletim sistemini silmedim zaten ilk defa Mint kurduğumda yarım saat araştırma yapmıştım.
ALP_MAN Megapat Finder Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.868 Çözümler 79 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopumun Markası/Modeli : HP Laptop 15-bs0xx İşlemci : İntel Core İ3 6006U Bellek : 12 GB Grafik : İntel HD Graphics 520 Depolama (SSD) : 128 GB + 256 GB İşletim Sistemi : Windows 11 Home İnsider Preview Single Language (Sürüm Önizleme) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ekim 2021 #47 Pardus 21 dolunay Xfce veya GNOME öneririm. Beğenmezseniz silebilirsiniz.
A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 3 Ekim 2021 #48 ALP_MAN dedi: Pardus 21 dolunay Xfce veya GNOME öneririm. Beğenmezseniz silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Pardus ama Mint çakması olduğunu belli etmemeye çalışan.
ALP_MAN dedi: Pardus 21 dolunay Xfce veya GNOME öneririm. Beğenmezseniz silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Pardus ama Mint çakması olduğunu belli etmemeye çalışan.
ALP_MAN Megapat Finder Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.868 Çözümler 79 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopumun Markası/Modeli : HP Laptop 15-bs0xx İşlemci : İntel Core İ3 6006U Bellek : 12 GB Grafik : İntel HD Graphics 520 Depolama (SSD) : 128 GB + 256 GB İşletim Sistemi : Windows 11 Home İnsider Preview Single Language (Sürüm Önizleme) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ekim 2021 #49 Pisi Linux'ta olabilir.
dmrc1441 Picopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #50 Linux Mint Ubuntu tabanlı iken Pardus Debian tabanlıdır.