i3 380 Sistemde formattan sonra oyunlarda FPS düşüşü

İşletim sistemi
Windows 7

truckerMP

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Oyunlarda formattan öncesi hiç kasmayan oyunlar şimdi ise çok fazla kasıyor. Driverleri kendi laptopumun sitesinden kurup Windows Update üzerinden de bütün güncellemelerini yaptım fakat halen sorun aynı sistem özelliklerim oyunlara yetmesine rağmen format öncesi oynadığım bütün oyunlarda formattan sonra çok düşük FPS'ler alıyorum, oyun olarakdan ise Euro Truck SIM2 Roblox Minecraft oynuyorum. Bütün oynadığım oyunları grafik işlemci ile çalıştırıyorum. Sistem özelliklerim aşağıdadır.

İşlemci: Intel i3 380 2.53 GHz.
RAM: 4 GB.
Grafik kartı: NVIDIA GeForce GT420M.
Ekran kartı: Intel (r) Graphics.
İşletim sistemi: Windows 7

Oyunlarda formattan öncesi hiç kasmayan oyunlar şimdi ise çok fazla kasıyor. Driverleri kendi laptopumun sitesinden kurup Windows Update üzerinden de bütün güncellemelerini yaptım fakat halen sorun aynı sistem özelliklerim oyunlara yetmesine rağmen format öncesi oynadığım bütün oyunlarda formattan sonra çok düşük FPS'ler alıyorum, oyun olarakdan ise Euro Truck SIM2 Roblox Minecraft oynuyorum. Bütün oynadığım oyunları grafik işlemci ile çalıştırıyorum. Sistem özelliklerim aşağıdadır.

İşlemci: Intel i3 380 2.53 GHz.
RAM: 4 GB.
Grafik kartı: NVIDIA GeForce GT420M.
Ekran kartı: Intel (r) Graphics.
İşletim sistemi: Windows 7
Yüksek ihtimalle dahili gpu devrede kalmış Nvdia denetim masasından ayarlayabilirsiniz veya bios üzerinden hep haricide kalacak şekilde ayarlayabilirsiniz.

Yüksek ihtimalle dahili gpu devrede kalmış Nvdia denetim masasından ayarlayabilirsiniz veya bios üzerinden hep haricide kalacak şekilde ayarlayabilirsiniz.
Yukarıda dediğim gibi Nvidia yani grafik işlemci ile çalıştırıyorum fakat sorun halen aynı.Bu arada gpu kullanımına ve cpu kullanımına hangi program sayesinde ulaşabilirim ? Bios Sürümüm Insyde20 ve bu biosdan nasıl ayarlayabilirim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı