Arkadaşlar eski laptopumu yeniliyorum. Spreyleyip kozmetik parçalarını değiştireceğim, öyle oyun falan oynamayacağım, kasam var. İnternette gezmelik arada işim düşerse kullanacağım bir bilgisayar olacak, sorum da şu; bu bilgisayarda High Sierra iş görür mü? Bir de bu bilgisayar Catalina için yeterli mi?
Catalina için yama gerekecektir, yamasız maksimum High Sierra kurabilirsiniz. Ek olarak Wi-Fi kartı ve Ethernet kartı modellerini de belirtebilirsiniz.
Catalina için yama gerekecektir, yamasız maksimum High Sierra kurabilirsiniz. Ek olarak Wi-Fi kartı ve Ethernet kartı modellerini de belirtebilirsiniz.
Direkt macOS kurduğunuzda uyumlu da olsa çalışmayabilir hocam, uyumlu mu diye tam modelini istemiştim. Windows üzerinden AIDA64 ile bakabilirseniz iyi olur.
AIDA64, sisteminizdeki tüm bileşenler hakkında bilgi sunar ve test etmenize olanak tanır. En detaylı donanım izleme yazılımlarından biridir. Farklı ihtiyaçlarınızı karşılayacak 4 ayrı sürümden oluşuyor. AIDA64 Extreme AIDA64 Engineer AIDA64...
Direkt macOS kurduğunuzda uyumlu da olsa çalışmayabilir hocam, uyumlu mu diye tam modelini istemiştim. Windows üzerinden AIDA64 ile bakabilirseniz iyi olur.