i3 380M sistemde macOS High Sierra kullanılır mı?

Erdym

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
4 GB
SSD veya HDD modeli
300 GB TOSHIBA HDD
Ekran kartı
AMD Radeon HD 6300M
İşlemci
i3 380M 2.53 GHz
Arkadaşlar eski laptopumu yeniliyorum. Spreyleyip kozmetik parçalarını değiştireceğim, öyle oyun falan oynamayacağım, kasam var. İnternette gezmelik arada işim düşerse kullanacağım bir bilgisayar olacak, sorum da şu; bu bilgisayarda High Sierra iş görür mü? Bir de bu bilgisayar Catalina için yeterli mi?

Catalina için yama gerekecektir, yamasız maksimum High Sierra kurabilirsiniz. Ek olarak Wi-Fi kartı ve Ethernet kartı modellerini de belirtebilirsiniz.

Catalina için yama gerekecektir, yamasız maksimum High Sierra kurabilirsiniz. Ek olarak Wi-Fi kartı ve Ethernet kartı modellerini de belirtebilirsiniz.

Hocam Wi-Fi kartı Broadcom'un olmalı çalışmazsa da harici takarım. High Sierra kurmayı deneyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Direkt macOS kurduğunuzda uyumlu da olsa çalışmayabilir hocam, uyumlu mu diye tam modelini istemiştim. Windows üzerinden AIDA64 ile bakabilirseniz iyi olur.

Hocam Wi-Fi kartı Broadcom'un olmalı çalışmazsa da harici takarım. High Sierra kurmayı deneyeceğim.
AIDA64 İle bakıp ekran görüntüsü atın.

Direkt macOS kurduğunuzda uyumlu da olsa çalışmayabilir hocam, uyumlu mu diye tam modelini istemiştim. Windows üzerinden AIDA64 ile bakabilirseniz iyi olur.

Hocam sistem açılmıyordu şifreyi kırdım şimdi AIDA64 indiriceğim.

Ağ bağdaştırıcısı Broadcom 802.11n ağ bağdaştırıcısı.

Ama bir sorun yüzünden speedtest.net 3 MB gösteriyor harici takınca 30 MB oluyor bu yüzden harici kullanırım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı