i3-380M sisteme CS:GO için Linux dağıtımı önerisi

Erdym

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Şu anda Ubuntu yeni indirdim sizin FPS açısından daha iyi olduğunu düşündüğünüz bir dağıtım var mı? CS:GO oynayacağım tek işlemcim çok kotü olduğundan ekran kartına yüklenerek bir çözüm buldum Linux'da AMD ekran kartları daha stabil olduğundan Linux kullanmak istiyorum.
2-3 FPS fark ediyorsa gerek yok telefondan yazdırıyorum, çok uzun sürüyor

• AMD Radeon HD 6300M 1 GB.
  • Intel i3-380M 2.53GHz
  • 4 GB.

Hocam 2 haftaya kasayı tamir edeceğim anakart aldım yeni eskisini yakmıştım onun için idareten kullanacağım bu bilgisayarı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Linux bilginiz iyiyse Arch Linux kullanabilirsiniz. Eğer Linux'da yeni iseniz Linux Mint 21 Xfce tercih edebilirsiniz. Daha hafif isterseniz Debian kurabilirsiniz. Ubuntu ağır ve gereksiz yoran bir dağıtım.

Arch tabanlı EndeavourOS KDE Plasma ya da Linux Mint Cinnamon öneririm. Oyun için KDE Plasma masaüstü ortamını öneririm. XFCE'nin oyun performansı kötüdür. Mint kullanacaksan Cinnamon öneririm.

Arch tabanlı EndeavourOS KDE Plasma'ya da Linux Mint Cinnamon öneririm. Oyun için KDE Plasma masaüstü ortamını öneririm. Xfce'nin oyun performansı kötüdür. Mint kullanacaksan cinnamon öneririm.

Hocam Linux'da AMD uygulaması yok indirdim ama yok ondan vazgeçtim Ubuntu zaten tablet gibi televizyona taktım arada film izliyorum anneme hediye ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı