Eğer ki isterseniz yeniden düzenlenmiş Windows sürümleri var, Windows 7 Ultimate Lite gibi, güvenemem falan derseniz size kalmış orası ayrı konu, ayrıca ReviOS mevcut fakat sisteminizde rahat bir biçimde çalışır mı pek emin değilim.
Windows 7 Ultimate Lite sürümünü ben kullanıyordum bir sıkıntısını görmedim ancak yine size kalmış, güvenlik falan.
Ayrıca Ubuntu, Linux gibi dağıtımları da kullanabilirsiniz.
Desteği falan umursama. Senin sistem hiçbir şekilde Windows 10 kaldıramaz 4 GB RAM HDD kullanan laptopta dahi ben Windows 10 zülm çekdim güvenilir mi bilmem ama Windows 10 superlite kullanabilirsin.
Skype kurmak aşırı basit. DEB paketini kurduktan sonra olası sorunların çözümü için bir kereliğine sudo apt install -f yazılır. Bunu mu yapamadın yani?
Skype kurmak aşırı basit. DEB paketini kurduktan sonra olası sorunların çözümü için bir kereliğine sudo apt install -f yazılır. Bunu mu yapamadın yani?
Desteği falan umursama. Senin sistem hiçbir şekilde Windows 10 kaldıramaz 4 GB RAM HDD kullanan laptopta dahi ben Windows 10 zülm çekdim güvenilir mi bilmem ama Windows 10 superlite kullanabilirsin.