HDD kullandığın için anlıyorum. SSD 12GB ram upgrade'e göre daha iyi performans sağlar. Artı olarak 12GB ram olmaz ki. RAM boyutu 2'nin kuvveti olarak gitmesi daha iyidir her zaman.HDD kullanıyorum. 8+4 GB dostum![]()
HDD kullandığın için anlıyorum. SSD 12GB ram upgrade'e göre daha iyi performans sağlar. Artı olarak 12GB ram olmaz ki. RAM boyutu 2'nin kuvveti olarak gitmesi daha iyidir her zaman.HDD kullanıyorum. 8+4 GB dostum![]()
HDD kullandığın için anlıyorum. SSD 12 GB RAM Upgrade'e göre daha iyi performans sağlar. Artı olarak 12 GB RAM olmaz ki. RAM boyutu 2 ve 2'nin katı olarak gitmesi daha iyidir her zaman.
"Çünkü ikilik sistemden dolayı, RAM miktarının ikilik sisteme uygun olması performansı arttırır.MHz aynı olduktan sonra neden sorun olsunki?
Ayrıca dediğim gibi RAM %100 olduktan sonra SSD ne işe yarasın. RAM takviyesi yapsa en azından yavaşta olsa açılacak.
İşlemci i3 4005U.
RAM 4 GB.
HDD var.
Bu bilgisayara SSD mi almalı yoksa RAM mi yükseltmeli?
Ltsb nedir?8 gb ram, Ssd ve 2016 Ltsb. Çok eski dersen 2019 Ltsc.
Ltsb nedir?
Laptop modelim X554L, uyumlu SSD önerir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.