i3 4005U sistem Valorant kaldırır mı?

firatttrta

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba.
i3 4005U.
Intel HD grafik family yazıyor ama araştırdım 4400.
8 GB RAM takacağım DDR3L 1600 MHz.
SSD 120 takacağım.
Kaç FPS verir sizce?
Bu arada görev yöneticisinde 2.5GB gözüküyor GPU bölümünde paylaşımlı sanırım.

Merhaba.
i3 4005U.
Intel HD grafik family yazıyor ama araştırdım 4400.
8 GB RAM takacağım DDR3L 1600 MHz.
SSD 120 takacağım.
Kaç FPS verir sizce?
Bu arada görev yöneticisinde 2.5GB gözüküyor GPU bölümünde paylaşımlı sanırım.

Bende de aynı işlemci vardı 30 FPS bile alamazsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3 yıl öncenin videosu yani daha düşük değerler alırsın muhtemelen. Senin RAM 8 GB olması daha iyi ama yine de TF'lerde vs daha da düşecektir. Belki 720p Low ayarlarda 30-45FPS arası oynatabilir ama. TFT bakabilirsin 30FPS sabit alsan da oynanır.

Denemeye bile değmez o zaman işlemci yüzünden mi bir de LoL ne durumda olur?

Denemeye bile değmez o zaman işlemci yüzünden mi bir de LoL ne durumda olur?

Ayrıca en düşük ayarlar 720p oyunun dosyalarında confing ayarlarında da en düşüğe çekeceğim.

Bende configten en düşüğe çekmiştim ama yine de 30 FPS bile alamıyordum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3 yıl öncenin videosu yani daha düşük değerler alırsın muhtemelen. Senin RAM 8 GB olması daha iyi ama yine de TF'lerde vs daha da düşecektir. Belki 720p Low ayarlarda 30-45FPS arası oynatabilir ama. TFT bakabilirsin 30FPS sabit alsan da oynanır.

Bende 8 gb ram ve ssd var valo ve lol için 720p yapacam oyunun dosyalarına kadar en düşük grafikleri ayarlayıp girmeyi düşünüyorum denemeye değer mi peki? Valorant için ChatGPT ye sordum diyor arka plan uygulamalarını kapat en yüksek performansa al en düsük ayarlara getir 720p yap confing dosyasını en düşük yap 50 fps görürsün diyor valo denemeye değer mi?

Bende configten en düşüğe çekmiştim ama yine de 30 FPS bile alamıyordum.
Denemeye indirmeye bile gerek yok o zaman Teşekkür ederim ChatGPTye sordum Valorant için diyor arka plan uygulamalarını kapat en yüksek performansa al en düsük ayarlara getir 720p yap confing dosyasını en düşük yap 50 fps görürsün diyor ama denemeye değmez

Oynatmaz. Daha düşük sistem gereksinimli oyunları tercih edebilirisin. Counter-Strike 1.6 oynamanı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı