I3-4100M ve GeForce 840M FPS Sorunu

ErennCaglii

Hectopat
Daha fazla  
6GB RAM
Intel Core I3-4100M
Nvidia GeForce 840M 2GB

Bu leptop ile bir sürü oyun oynadım yüksek ayarlarda kasmadan veya FPS Drop olmadan (The Elder Scrolls V: Skyrim, Counter Strike: Global Offensive gibi...). Daha sonra oyunlarda bir süre oynadıktan sonra FPS Drop olmaya başladı mesela ilk FPS Drop CS.GO'da olmuştu, Sonra Skyrimde daha en baştan karakter yaratma yerlerinde kasmaya başladı. Sonradan konu açtım bununla ilgili Termal Macunu yenilenmesi gerek demiştiniz, bende internetten sipariş verdim. Leptopu açtım işlemcinin Termal Macununu yeniledim bilgisayara format attım. Driverlarını indirdim yükledim, CS:GO gireyim dedim GeForce Experience'dan önerilen ayarlara geldim oyuna girdim ki FPS daha 15'i zor geçiyor. En iyisi en düşük ayarlarda oynayayım dedim bu seferde FPS 30'un üstüne geçmiyor hani bu oyunları geçtim dedim bari PC kasıyor Minecraft deneyeyim, bunda bile kasıyor...

Bana bir çözüm bulabilecek misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni gelen güncelleme ile benim sorunum düzeldi. Sizin sorununuz devam ederse Yerel disk C: > Program Files (x86) > Steam > Steamapps > Common > Counter-Strike Global Offensive > Aşağıda CSGO uygulaması yazacak > Uygulamaya sağ tıklayın > Özelliklere gelin > Uyumluluk modundan Windows 7 seçin > Aşağıda Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak tikini işaretleyip uygula de ve tüm dosyaları kapatıp masa üstünden uygulamayı açın. Şimdi oyuna girebilirsiniz.

Programla ölçtüysen (AIDA64, HWmonitor vb.) görsel atar mısın boşta ve yük altında?

Fişte ve güç ayarlarında yüksek performans seçili değilse o şekilde dene. Oyunu da NVidia ile açtığına emin ol.

AIDA64 Felan kullanmayı bilmediğim için MSI Afterburner ile test ettim. Resimi altta bulabilirsin.

Dosya Ekleri

• DyingLightTest.jpg
    DyingLightTest.jpg
    141,2 KB · Görüntüleme: 100
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı