i3 4130 - GT 730 Valorant deneyimi nasıl olur?

halfxes

Femtopat
Daha fazla  
i3 4130 2Core 4 thread 3.4GHz
GT 730 2 GB DDR3.
8 GB 1333MHz RAM.

Özellikler bu şekilde. Valorant'ın resmi sitesinde önerilen ayarlarda 60 FPS için tam yeterli gözüküyor. Yine de sormak istiyorum. Ben bu sistemle Valorant'ta 1080p Low da 60 FPS stabil oynayabilir miyim? Ya da 900p?

Son düzenleyen: Moderatör:
i3 4130 2Core 4 thread 3.4GHz
GT 730 2 GB DDR3.
8 GB 1333MHz RAM.

Özellikler bu şekilde. Valorant'ın resmi sitesinde önerilen ayarlarda 60 FPS için tam yeterli gözüküyor. Yine de sormak istiyorum. Ben bu sistemle Valorant'ta 1080p Low da 60 FPS stabil oynayabilir miyim? Ya da 900p?
Ram ve ekran kartı her türlü kurtarır ama Valorant işlemci konusunda baya zorluyor, FPS kısıtlamayı deneyerek çözebilirsiniz belki. Onun dışında +60FPS alacağınızı düşünüyorum YT'da videolar var baksanız iyi olur.

RAM ve ekran kartı her türlü kurtarır ama Valorant işlemci konusunda bayağı zorluyor, FPS kısıtlamayı deneyerek çözebilirsiniz belki. Onun dışında +60FPS alacağınızı düşünüyorum YT'da videolar var baksanız iyi olur.

Evet bende işlemciyi düşünüyorum zaten. Acaba oyunun ayarlarını Low'dan mediuma çekip yükü biraz daha ekran kartına versem işlemci biraz daha rahatlar mı acaba?

Evet bende işlemciyi düşünüyorum zaten. Acaba oyunun ayarlarını Low'dan mediuma çekip yükü biraz daha ekran kartına versem işlemci biraz daha rahatlar mı acaba?
Knk FPS'i kısıtlamanı öneririm, videoyu izlersen sistemine uygun ayar yapabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda benzer işlemci ile bu değerleri veriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kanka FPS'i kısıtlamanı öneririm, videoyu izlersen sistemine uygun ayar yapabilirsin.

Videoda benzer işlemci ile bu değerleri veriyor.

1 sene gecmis?

Valorant son 1 senedir herhangi bir grafik güncellemesi aldı mı, üstteki grafik ayar videosu hala işe yarıyor ben o ayarları kullanıyorum ve fark yok. Video Valorant'ın ilk yılında çekilmiş ayrıca.✌️

Valorant son 1 senedir herhangi bir grafik güncellemesi aldı mı, üstteki grafik ayar videosu hala işe yarıyor ben o ayarları kullanıyorum ve fark yok. Video Valorant'ın ilk yılında çekilmiş ayrıca.✌️
Sadece Valorant oynayacaksa iyi bir APU sistem alabilir, ilerde başka oyunlar oynarsa ekran kartı alması yeterli olur, bütçesine bağlı.

Sadece Valorant oynayacaksa iyi bir APU sistem alabilir, ileride başka oyunlar oynarsa ekran kartı alması yeterli olur, bütçesine bağlı.

Benim bile aradaki 6 7 ayda FPS'im dustu :D? Video Valorant'in ilk yilinda cekilmisse daha kotu aşırı bks yapiyorsun demek bu :D ayni sistem arkadasimda var zaten. Oynayamiyor artik.

Benim bile aradaki 6 7 ayda FPS'im dustu :D? Video Valorant'in ilk yilinda cekilmisse daha kotu aşırı bks yapiyorsun demek bu :D ayni sistem arkadasimda var zaten. Oynayamiyor artik.
Allah aşkına bende i5-3470 ve HD7770 1GB vardı çok rahat +60FPS alıyordum, evet işlemci eski olduğu için %100 kullanım oluyor ama çözümü basit. Maksimum 120FPS olacak şekilde FPS'i kısıtladım ayarlardan yağ gibi akıyordu, şuan RX550 kullanıyorum aynı işlemci ile. İki farklı ekran kartı ve aynı işlemci ile sonuçlar tatmin ediciydi, ben CS2 için RX550 aldım i5-3470 arkadaşın belirttiği işlemciyle benzer nitelikte ve sadece 6MB önbellek olması avantajlı.

Ulan hani CS2'den örnek versen anlarım, oyuna yakın zamanda gölge ayarıyla alakalı güncelleme geldi. PC kötüyse sadece güneş gölgelerini kullanma ayarı baya kullanışlı ama rekabetçide geride kalmana sebep oluyor, peki Valorant'a ne güncellemesi geldi xp ayrıca deneysel keskinleştirme adında bir efekt var, oyun çıktığından beridir BETA'da ve hiçbir değişiklik olmadı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı