- Makaleler
- 2
Son düzenleyen: Moderatör:
İlan reklamı yapmamak için bireysel satıcı linki koymuyorum. İsterse Türkiye'den 2. el alsın orası beni ilgilendirmez. Önemli olan model ve TR fiyatı.Aliexpress'ten alma mantığı nedir? Zaten TR'de 450 lira. Vergilerle 400'ü geçer oradan alsan da.
İşlemciyi ikinci el almak zorundasınız. Sıfırı satılmıyor. Ekran kartını cuma indiriminde indirimli sıfır kovalayın derim. Pulse (çift fanlı) tercihimdir ama en az çift fanlı RX 570 modelleri üzmez. 750TL civarına indirimde alabileceğini düşünüyorum. Bütçenizin arttığı düşünülürse aslında İ5 işlemci ekran kartıyla aynı zamanda da alınabilir.O zaman genel yorumlara bakınca RX 570 alıp ilerde 4. nesil i5 almak oluyor. İnşallah alacak gücüm olur. Peki 2. el mi almalıyım ya da nerden almalıyım. Bu arada RX 560 FPS değerleri de kötü görünmüyor. Benim R7 240 dan iyi en azından (hem de baya)hakkını yemeyelim çok da kötü kart değildi.
Cuma indirimi her zaman mı oluyor. 750 çok iyi bir fiyat çünkü. Hangi sitelerde mesela.İşlemciyi ikinci el almak zorundasınız. Sıfırı satılmıyor. Ekran kartını cuma indiriminde indirimli sıfır kovalayın derim. Pulse (çift fanlı) tercihimdir ama en az çift fanlı RX 570 modelleri üzmez. 750TL civarına indirimde alabileceğini düşünüyorum. Bütçenizin arttığı düşünülürse aslında İ5 işlemci ekran kartıyla aynı zamanda da alınabilir.
Yılda 1 kez.Cuma indirimi her zaman mı oluyor. 750 çok iyi bir fiyat çünkü. Hangi sitelerde mesela.
Yurtdışında black friday denen 29 Kasım'da olan cuma indirimlerinden bahsediyorum. Çoğu yerde indirim olacaktır. Belki 750TL den daha ucuza bile gelebilir.Cuma indirimi her zaman mı oluyor. 750 çok iyi bir fiyat çünkü. Hangi sitelerde mesela.
Hıı Blcak Friday anladım kankaYurtdışında black friday denen 29 Kasım'da olan cuma indirimlerinden bahsediyorum. Çoğu yerde indirim olacaktır. Belki 750TL den daha ucuza bile gelebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.