Umut sarikaya
Centipat
Daha fazla
Ekran kartını bilgisayarcıda denemiş miydiniz? Bir de anakartta HDMI çıkışı varsa oraya takıp bir çeviricinin düzgün çalışıp, çalışmadığını test edin. Malum VGA çeviricilerin çalışmama olasılıkları yüksek.
Ekran kartını ayrı olarak bilgisayarcıya götürüp test edin, gene olmazsa kart sorunlu hocam.Hocam bilgisyarci da denedim olmadı ona kendi hdm kablo ile denetim yine olmadı yani bildiğiniz görüntü vermiyor bir de hocam ekran kartın şimdi çıkalım bilgisyar elimde format var yaptım bunu bilgisyar takıyorum USB seviyorum sonra ekranda _ böyle bir işaret yanıp sönüyor.
Ekran kartını ayrı olarak bilgisayarcıya götürüp test edin, gene olmazsa kart sorunlu hocam.
BIOS'a girip USB'yi boot etmeniz lazım diğeri içinde. "delete" tuşu ile BIOS'a girebilirsiniz.
BIOS kısmına girin ve Boot kısmına bakın, oradan direk Boot edebiliyordunuz sanırım. Ayrı bir seçenekte "F10, F11" gibi tuşlardan birine basınca oluyordu.
BIOS kısmına girin ve boot kısmına bakın, oradan direk boot edebiliyordunuz sanırım. Ayrı bir seçenekte "F10, F11" gibi tuşlardan birine basınca oluyordu.
BIOS kısmına girin ve boot kısmına bakın, oradan direk boot edebiliyordunuz sanırım. Ayrı bir seçenekte "F10, F11" gibi tuşlardan birine basınca oluyordu.
"F8" diyin bi.Bekleyin fotoğraf atim.
Bakın hocam böyle şeyler var F12 de bir şeyler diyor ama anlamadım.
@He stole my money
Yada direk "Boot Option 1" olanı USB bellek seçin.
Bu menünün alakası yokmuş hocam, anakart modeli neydi? İnternetten bakayım 2dakika.
Ya da direk "boot option 1" olanı USB bellek seçin.
Ya da direk "boot option 1" olanı USB bellek seçin.
Boot menüsü "F12" kısmıymış, basmanız dahilinde şu tarz bir menü geliyor ve oradan USB belleği seçiyorsunuz:
Eki Görüntüle 2514260
(İngilizce tabii.)
Diski oluşturduğunuz zaman o şekilde isimlendirebiliyor, bendeki de "Ventoy" isimli.Hocam bir de benim USB ismi de değişmiş bu değil ismi.
"F12" menüsünden flash belleği seçin ozaman. PC'yi açarken durmadan basın.Anakart H61M-S2pv boot option 1 yapıyorum aynı sonuç.