i3-4130 PC iyi mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diski oluşturduğunuz zaman o şekilde isimlendirebiliyor, bendeki de "Ventoy" isimli.

"F12" menüsünden flash belleği seçin o zaman. PC'yi açarken durmadan basın.

Durmadan neye basim?

@He stole my money.

Diski oluşturduğunuz zaman o şekilde isimlendirebiliyor, bendeki de "Ventoy" isimli.

"F12" menüsünden flash belleği seçin o zaman. PC'yi açarken durmadan basın.

Hocam oldu vallaha oldu yemin ederim oldu nasıl yaptım bilmiyorum ama bekleyin fotoğraf atım yardım edin bana hangisini seçim.

@He stole my money

@He stole my money

Dosya Ekleri

• 17501068514654190665067070646956.jpg
    17501068514654190665067070646956.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 11
Son düzenleme:
Son düzenleme:
"Home" seçin, işinizi görür.

@Umut sarikaya bir hocamız bedava vermişti, Windows 10 kullandığım zamanlar çalışmıştı ama MAK key olduğu için yarın bir gün deaktif olabilir. Gene de buyurun: Dynkb-BB6VW-C69W3-9FPJG-FVV3b

Emin misiniz hocam? Süre falan bitince bir şey olmaz değil mi ya da boş verin atığınız için teşekkürler ben çok macera yaşadım bu bilgisayar yüzünden hata sizde yaşadınız şimdi yaparsam Allah korusun bir sıkıntı çıkabilir.

"Home" seçin, işinizi görür.

@Umut sarikaya bir hocamız bedava vermişti, Windows 10 kullandığım zamanlar çalışmıştı ama MAK key olduğu için yarın bir gün deaktif olabilir. Gene de buyurun: Dynkb-BB6VW-C69W3-9FPJG-FVV3b

Hocam bir de benim aldığım RX 460 2 GB olan çalışmıyor yani fanları yanıyor ama monitorde no signal var yani ekran vermiyor HDMI de denedim olmadı bilgisayar tamir de denedim olmadı. Bu neden kaynaklı olabilir acaba? PSU mu yetersiz?

@He stole my money

Son düzenleyen: Moderatör:
Emin misiniz hocam? Süre falan bitince bir şey olmaz değil mi ya da boş verin atığınız için teşekkürler ben çok macera yaşadım bu bilgisayar yüzünden hata sizde yaşadınız şimdi yaparsam Allah korusun bir sıkıntı çıkabilir.
En kötü ihtimal Key patlıyor ve "Windows etkileştir" yazısı geliyor gene.

Hocam bir de benim aldığım RX 460 2 GB olan çalışmıyor yani fanları yanıyor ama monitorde no signal var yani ekran vermiyor HDMI de denedim olmadı bilgisayar tamir de denedim olmadı. Bu neden kaynaklı olabilir acaba? PSU mu yetersiz?

@He stole my money
PSU yetersiz olsa bile kartlar çalışır. RTX 5090 bile çalışır ama yüke girince PC kapanır. PSU kaynaklı değil, zaten PSU kablosu takmadık. Başka bir bilgisayarda deneyin, gene çalışmazsa bozuktur ürün. Diyebileceğim pek birşey yok doğrusu kusurama bakmayın.

En kötü ihtimal key patlıyor ve "Windows etkileştir" yazısı geliyor gene.

PSU yetersiz olsa bile kartlar çalışır. RTX 5090 bile çalışır ama yüke girince PC kapanır. PSU kaynaklı değil, zaten PSU kablosu takmadık. Başka bir bilgisayarda deneyin, gene çalışmazsa bozuktur ürün. Diyebileceğim pek bir şey yok doğrusu kusurama bakmayın.

Tamamdır hocam 2 bilgisyar denedik yine olmadı ben bir tane bilgisyarcidan RX 550 4 GB buldum 1500 veriyor sizce fiyatına göre güzel ve uygun mudur @He stole my money.

@He stole my money

Son düzenleme:
Siz bilirsiniz ama RX 550 için 1200 iyi değil.

Sizde hiç SSD olmadı ki. Tabii foruma yazmadan aldıysanız bilmiyorum.

Hayır hocam benim eski PC de 320GB'lik hani şu demir şeyleri var ya fotoğraf atmıştım kablo ile ilgili işte onu takınca bana 2 disk geliyordu.

shopping

Bundan vardı benim eski PC de bunu takınca 2 disk oluyordu biri D birie galiba e di.

Siz bilirsiniz ama RX 550 için 1200 iyi değil.

Sizde hiç SSD olmadı ki. Tabii foruma yazmadan aldıysanız bilmiyorum.

Peki hocam siz bana güzel bir RC 550 4 GB bulur musunuz?

Hayır hocam benim eski PC de 320GB'lik hani şu demir şeyleri var ya fotoğraf atmıştım kablo ile ilgili işte onu takınca bana 2 disk geliyordu.

shopping

Bundan vardı benim eski PC de bunu takınca 2 disk oluyordu biri D birie galiba e di.
Sorunsuz ise takım istiyorsanız, CrystalDiskInfo ile sorunlu olup olmadığını görebiliyorsunuz.

Peki hocam siz bana güzel bir RC 550 4 GB bulur musunuz?
Yeni ilan yok ne yazık ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı