Umut sarikaya
Centipat
Daha fazla
SSD için bütçe ne hocam?Hocam ben SSD alacağım bir de 8+8 = 16 GB RAM yapacağım SSD alırken nelere dikkat etmeliyim bir de RAM.
@He stole my money
@He stole my money
SSD için bütçe ne hocam?
Valla anlatması çok uzun sürer, oyüzden ben size hangisini satın almanızı söylersem direk onu alın. SSD'lerde küçük PC gibi kendi RAM'leri, depolamaları, işlemcileri filan var.Hocam bütçe önemli değil ben ya 500GB alacağım ya da 1TB ama şu anlık 1TB düşünüyorum SSD almadan önce neye dikkat etmeliyim.
Vallahi anlatması çok uzun sürer, o yüzden ben size hangisini satın almanızı söylersem direk onu alın. SSD'lerde küçük PC gibi kendi RAM'leri, depolamaları, işlemcileri filan var.
2.el olarak ise çoğunlukla sıfır fiyatlarına satıyorlar veya bozuk oluyor hocam, o yüzden sıfır en iyisi.
SSD olarak bunu öneririm:
Kaç GB istiyorsanız onu alın ama bu sisteme 1TB baymakta pek mantıklı değil bence. Sonuçta 500GB HDD'niz var, oyunları ona da kurarsınız. Windows, programlar ve Forza 4, CS2, kc deliverance gibi oyunları da SSD'ye.
Vallahi anlatması çok uzun sürer, o yüzden ben size hangisini satın almanızı söylersem direk onu alın. SSD'lerde küçük PC gibi kendi RAM'leri, depolamaları, işlemcileri filan var.
2.el olarak ise çoğunlukla sıfır fiyatlarına satıyorlar veya bozuk oluyor hocam, o yüzden sıfır en iyisi.
SSD olarak bunu öneririm:
Kaç GB istiyorsanız onu alın ama bu sisteme 1TB baymakta pek mantıklı değil bence. Sonuçta 500GB HDD'niz var, oyunları ona da kurarsınız. Windows, programlar ve Forza 4, CS2, kc deliverance gibi oyunları da SSD'ye.
Valla bu SSD dışındaki SSD'lerin çoğu sorunlu oyüzden alternatif yok. 990TL'ye 500GB olanı alın, işinizi görür. İçine Windows kurmayıda unutmayın.Hocam fiyat önemli değil dedim ama 240 GB 700 TL ne kazık resmen bu üstüne 500TL ekler 500GB alırım nys 1TB'den vazgeçtim zaten Steam'deki bütün oyunları indirecek halim yok 500GB yeter bana zaten kasa toplama 3000 eti bir de buna 3K verekecek değilim daha uygun bulursanız bildirmenizi sevinirim.
Hocam bir de FC 24 aldım eappdan ama Türkçe dil destek yok ayarlarda her yere baktım lütfen bu konuda yardım edin bana.
Vallahi bu SSD dışındaki SSD'lerin çoğu sorunlu o yüzden alternatif yok. 990TL'ye 500GB olanı alın, işinizi görür. İçine Windows kurmayı da unutmayın.
Çözüldü: EA FC 24 nasıl Türkçe yapılır?
Oyunun dilini nasıl değiştirebilirim? EA kurulu.www.technopat.net
Vallahi bu SSD dışındaki SSD'lerin çoğu sorunlu o yüzden alternatif yok. 990TL'ye 500GB olanı alın, işinizi görür. İçine Windows kurmayı da unutmayın.
Çözüldü: EA FC 24 nasıl Türkçe yapılır?
Oyunun dilini nasıl değiştirebilirim? EA kurulu.www.technopat.net
Yani hocam eğer Windows kurmayacaksanız ne anlamı var SSD almanın.Hocam bir de benim HDD zaten Windows 10 kurulu bir daha mı kuracağım her şey yine mi sıfılanacak?
Oyunu indirirken sil sormuşmuydu? Normalde ben oynadığım zaman otomatik Türkçe'ydi. (Steam tabi.)Hocam bu soruna bende baktım adam çözmüş ama sol alta da yok yama falan var mı?
Yani hocam eğer Windows kurmayacaksanız ne anlamı var SSD almanın.
Gene de disk kolonlama var:
Bu rehber ile klonlarsınız, üşenmeyin derim.
Oyunu indirirken sil sormuş muydu? Normalde ben oynadığım zaman otomatik Türkçe'ydi. (Steam tabii.)
Türkçe bir oyunada Türkçe yama kimse yapmaz hocam, o yüzden yama yok.
Yani hocam eğer Windows kurmayacaksanız ne anlamı var SSD almanın.
Gene de disk kolonlama var:
Bu rehber ile klonlarsınız, üşenmeyin derim.
Oyunu indirirken sil sormuş muydu? Normalde ben oynadığım zaman otomatik Türkçe'ydi. (Steam tabii.)
Türkçe bir oyunada Türkçe yama kimse yapmaz hocam, o yüzden yama yok.