i3-4130 PC iyi mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O siyah şişko güç kablosu, diğeri ise VGA. VGA için çevirici lazım ne yazık ki.

Ben şahsen bunu satın almıştım:

Ya hocam ama video da adam hdm kablosu ekran kartına takıyor yani ila monitör mü?

O siyah şişko güç kablosu, diğeri ise VGA. VGA için çevirici lazım ne yazık ki.

Ben şahsen bunu satın almıştım:

Belki anakartan veya RAM'dan dır daha anakart ve RAM alamadım.

@He stole my money

Ya hocam ama video da adam hdm kablosu ekran kartına takıyor yani ila monitör mü?
Sorun monitör ama yapacak birşeyde yok, ekran kartını kullanmak için dediğim kablo ile o VGA kablosunu takacaksınız. HDMI kısmını ekran kartına, diğerini kabloya ve kabloyuda monitöre.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Belki anakartan veya RAM'dan dır daha anakart ve RAM alamadım.
@He stole my money
Ekran kartına kabloyu takmadan nasıl ekran kartından görüntü alasınız?

Sorun monitör ama yapacak bir şeyde yok, ekran kartını kullanmak için dediğim kablo ile o VGA kablosunu takacaksınız. HDMI kısmını ekran kartına, diğerini kabloya ve kabloyuda monitöre.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran kartına kabloyu takmadan nasıl ekran kartından görüntü alasınız?

Yani yeni monitör almaya gerek yok değil mi? Sadece kablo.

Tamamdır hocam onu da alacağım ama piyasada daha ucuz fiyat bulursanız bana gönderin, bir de videodaki adamın monitör bayağı eski, benimki Exper monitör.

@He stole my money

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir de ben HDD test yaparken benimkini çıkardım yeni taktım otomatik onarım hatası var yeniden başlat veya gelişmiş seçenekler var ne yapabilirim yardım edin bütün her şeyi de denedim sadece CMD kaldı.

@He stole my money
Hocam paniklemeyin hemen. İçinde Windows yokki çalışsın HDD?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı