Umut sarikaya
Centipat
Daha fazla
Böyle bir hata.
Hocam paniklemeyin hemen. İçinde Windows yok ki çalışsın HDD?
Hocam iki HDD'yi aynanda takma imkanınız yok mu?Nasıl yani ya çıldırmak üzereyim resmen yem kendi HDD böyle hata veriyor hem de yeni aldığım HDD böyle veriyor ama adam bana verirken içindeki verilerini sildigini söyledi.
Hocam iki HDD'yi aynı anda takma imkanınız yok mu?
Beyaz şeyden kastınız bu mu?İkisini aynı anda takınca ne olacak ki bir de kablo yok yani düz beyazdan var da diğerinde yok ya hocam neden böyle bir de X diye bir şey var bunun C olmasi gerekmiyor mu?
Bakın, pembe işaretlediğim "SATA" kablosu ve o HDD ile PC'nin arasında veri aktarımını sağlıyor. O takılmaz PC, HDD'yi görmez. Yeşil olanlar ise güç kablosu, onlar takılmaz HDD çalışmaz.Hocam 2 tane kablo var ikisinden birini takıyorum diğer tek olanı da yanına takıyorum.
Bakın böyle.
@He stole my money
Bakın, pembe işaretlediğim "SATA" kablosu ve o HDD ile PC'nin arasında veri aktarımını sağlıyor. O takılmaz PC, HDD'yi görmez. Yeşil olanlar ise güç kablosu, onlar takılmaz HDD çalışmaz.
Eki Görüntüle 2510745
Size 1 tane daha o SATA kablosundan lazım. 50TL civarı filan oluyor fiyatları. Şu anlık o SATA'yı Windows kurulu olan HDD'ye takın ki Windows açılsın.
Diğer arkadaşıda yapacak bir şey yok kablo alana kadar.
Şimdi yeni aldığınızı taktığınız zaman içinde Windows olmadığı için PC hiçbir şey açmıyor. Çünkü için boş, yok ki içinde bir şey.
Bakın, pembe işaretlediğim "SATA" kablosu ve o HDD ile PC'nin arasında veri aktarımını sağlıyor. O takılmaz PC, HDD'yi görmez. Yeşil olanlar ise güç kablosu, onlar takılmaz HDD çalışmaz.
Eki Görüntüle 2510745
Size 1 tane daha o SATA kablosundan lazım. 50TL civarı filan oluyor fiyatları. Şu anlık o SATA'yı Windows kurulu olan HDD'ye takın ki Windows açılsın.
Diğer arkadaşıda yapacak bir şey yok kablo alana kadar.
Şimdi yeni aldığınızı taktığınız zaman içinde Windows olmadığı için PC hiçbir şey açmıyor. Çünkü için boş, yok ki içinde bir şey.
Format USB'si duruyorsa eskiyi takıp tekrar format atın diyecem ama eski HDD bu sefer düzgün çalışmaz. (Windows olarak.) Hertürlü zaten ileride SSD + HDD yapıcağınız için bir kablo iyi olur.Ede hocam pembe olan ve yeşil olanı ben hep takardim ve PC çaldırdı sıkıntısız büyük ihtimalle yeni takınca bir daha eski takınca kafası gitti. Başka bir yöntem yolu yok mudur?
SATA cihazları için çünkü.Bir de yeşil olanlardan birinde SATA yazıyor.
Format USB'si duruyorsa eskiyi takıp tekrar format atın diyeceğim ama eski HDD bu sefer düzgün çalışmaz. (Windows olarak.) Her türlü zaten ileride SSD + HDD yapıcağınız için bir kablo iyi olur.
SATA cihazları için çünkü.
Format USB'si duruyorsa eskiyi takıp tekrar format atın diyeceğim ama eski HDD bu sefer düzgün çalışmaz. (Windows olarak.) Her türlü zaten ileride SSD + HDD yapıcağınız için bir kablo iyi olur.
SATA cihazları için çünkü.
Hocam elinizdeki 1 tane kablo var sadece. Zaten yeni anakarta geçtiğiniz zamanda format atmanız gerekecek, durmadan format atmayın diye dedim.Format USB hâlâ duruyor kablo zaten var hocam. Almaya ne gerek var ki?
Neye çözüm istiyorsunuz tam olarak hocam?Başka bir çözüm yolu yok mu?