i3-4130 PC iyi mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dosya Ekleri

• IMG_20250612_164914.jpg
    97,8 KB · Görüntüleme: 11
Son düzenleme:
Nasıl yani ya çıldırmak üzereyim resmen yem kendi HDD böyle hata veriyor hem de yeni aldığım HDD böyle veriyor ama adam bana verirken içindeki verilerini sildigini söyledi.
Hocam iki HDD'yi aynanda takma imkanınız yok mu?

İkisini aynı anda takınca ne olacak ki bir de kablo yok yani düz beyazdan var da diğerinde yok ya hocam neden böyle bir de X diye bir şey var bunun C olmasi gerekmiyor mu?
Beyaz şeyden kastınız bu mu?

Diğer dediğinizide anlamadım, fotoğraf yolu ile aydınlatırsanız iyi olur.

Hocam 2 tane kablo var ikisinden birini takıyorum diğer tek olanı da yanına takıyorum.

Bakın böyle.

@He stole my money

Dosya Ekleri

• 17497403016046984448922039860005.jpg
    74,7 KB · Görüntüleme: 6
  • 17497404235864338697718206565880.jpg
    93,5 KB · Görüntüleme: 11
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 2 tane kablo var ikisinden birini takıyorum diğer tek olanı da yanına takıyorum.

Bakın böyle.

@He stole my money
Bakın, pembe işaretlediğim "SATA" kablosu ve o HDD ile PC'nin arasında veri aktarımını sağlıyor. O takılmaz PC, HDD'yi görmez. Yeşil olanlar ise güç kablosu, onlar takılmaz HDD çalışmaz.

Size 1 tane daha o SATA kablosundan lazım. 50TL civarı filan oluyor fiyatları. Şuanlık o SATA'yı Windows kurulu olan HDD'ye takın ki Windows açılsın.
Diğer arkadaşıda yapacak birşey yok kablo alana kadar.

Şimdi yeni aldığınızı taktığınız zaman içinde Windows olmadığı için PC hiçbir şey açmıyor. Çünkü için boş, yokki içinde birşey.

@He stole my money

Ede hocam pembe olan ve yeşil olanı ben hep takardim ve PC çaldırdı sıkıntısız büyük ihtimalle yeni takınca bir daha eski takınca kafası gitti. Başka bir yöntem yolu yok mudur?

Bir de yeşil olanlardan birinde SATA yazıyor.

@He stole my money

Son düzenleyen: Moderatör:
Ede hocam pembe olan ve yeşil olanı ben hep takardim ve PC çaldırdı sıkıntısız büyük ihtimalle yeni takınca bir daha eski takınca kafası gitti. Başka bir yöntem yolu yok mudur?
Format USB'si duruyorsa eskiyi takıp tekrar format atın diyecem ama eski HDD bu sefer düzgün çalışmaz. (Windows olarak.) Hertürlü zaten ileride SSD + HDD yapıcağınız için bir kablo iyi olur.

Bir de yeşil olanlardan birinde SATA yazıyor.
SATA cihazları için çünkü.

Format USB hâlâ duruyor kablo zaten var hocam. Almaya ne gerek var ki?

Başka bir çözüm yolu yok mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…